czlowiek uczy sie cale zycie, aby drugiemu nie ufac.

Dzieki za wyprowadzenie z bledu.
Moderator: #helion#
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
To do zobaczenia za tydzień w sobotę na trunieju we WrockuSolider pisze:A to skurczybyk, we dwoch mnie urabiali i urobili, rozumiem, ze znajde to w pojedynkach, jak sie spotkamy to mu to wcisne w...
czlowiek uczy sie cale zycie, aby drugiemu nie ufac.
Dzieki za wyprowadzenie z bledu.
Dokładnie. Właśnie oczyszczałem części do hellblastera/rakiet i zauważalna jest możliwość zastosowania wymiennej góry z głównym uzbrojeniem. Wielkie dzięki za info odnośnie cannona i moździerzaZestaw jest tak ładnie skonstruowany, że bez problemu może złożyć wymienną górę i wymiennie tworzyć Hellblaster/Hellstorm
Co do Armaty, to z tego samego można bardzo prosto zrobić wymienną lufę, aby zamieniać na moździerz. Po prostu radzę nie sklejać, bo może w przyszłości Mortar wróci do łask...
A to nie oznacza, że jest Missle Weaponem w przeciwieństwie do Specjal Ataku np. Banshee?Q: Is the pigeon bomb classified as a Missile Weapon as opposed to a
special attack that occurs during the Shooting phase (like the Tomb
Banshee’s Ghostly Howl)? (p31)
A: Yes.
A co niby zmienia ten zapisek? Bo jak dla mnie to jest całkowicie bez sensu.Does the War Altar of Sigmar confer the Stubborn special rule to any character mounted upon it?
No
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Że Altar nie daje Lektorowi zasady stubborn, zatem jeśli Altar zginie to Lektor już nie jest stubborn.Macias pisze:A co niby zmienia ten zapisek? Bo jak dla mnie to jest całkowicie bez sensu.Does the War Altar of Sigmar confer the Stubborn special rule to any character mounted upon it?
No
Noo tak.vampire1308 pisze:mam takie podstawowe pytanko. Barding na Demigryfach ogranicza im ruch z 8 na 7 czy nie??
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.