GRA w WFB w Krakowie
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Re: GRA w WFB w Krakowie
Jest ktoś chętny na gre jutro lub w piątek?
W piątek mogę zagrać podaj format
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Format 2400 a o której i gdzie?
Jaką armią grasz?
Jaką armią grasz?
HE bard godzina dowolna
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Zapraszam jutro na blatowanie na Strych - od 16.30 

Wisła Kraków.
Okazało się, że mam szkolenie w Krakowie. 3 dni, 28 - 30 stycznia, rejon ul. Aleksandry (hotel Artur).
Trza coś zaplanować na wieczór, więc z chęcią spakuję pacyny i coś zagram. Wolałbym 40k, bo mniej modeli trzeba zabrać, ale jak jakaś życzliwa dusza z "kwadratami" mieszka w pobliżu, to nie wykluczam przyjacielskiego skrzyżowania kości.
Niby będę samochodem, więc dam radę dojechać w razie czego, ale wolałbym się jakoś w/przez miasto nie ładować.
Trza coś zaplanować na wieczór, więc z chęcią spakuję pacyny i coś zagram. Wolałbym 40k, bo mniej modeli trzeba zabrać, ale jak jakaś życzliwa dusza z "kwadratami" mieszka w pobliżu, to nie wykluczam przyjacielskiego skrzyżowania kości.

hej 
ja byłbym chętny na kwadraty rzecz jasna, w zasadzie to nie daleko mieszkam (prosty dojazd, wręcz dosłownie).
Starowiślna.
Jeszcze napiszę cobyś nie brał ludków na darmo.

ja byłbym chętny na kwadraty rzecz jasna, w zasadzie to nie daleko mieszkam (prosty dojazd, wręcz dosłownie).
Starowiślna.
-
- Falubaz
Też chętnie się spotkam Krzysiek
Jak coś to u Kosy można grać i jakiegos piwka się napić 

oo i jest opcja 

Witam,Kosa pisze:hej
Starowiślna.
Jak jeszcze w Kraku mieszkałem, to jedyny hotel Artur to był przy wyjeździe na Wieliczkę(bieżanów/prokocim, koło szpitala w każdym razie) W jakim stopniu Starowiślna jest niedaleko??:):) dojazd prosty, ale trochę się jedzie:)
koniec OT:)
Ewentualnie z tego co juz widaomo można by było zorganizować jakąś ciekawa bitewke 2x2, może 3x3 w pewnej knajpie, w której ponoć mamy już w zasadzie miejscówę.
Koniec końców to też w zasadzie jest na Starowislnej
Koniec końców to też w zasadzie jest na Starowislnej

Też o tym zacząłem myśleć skoro mamy już 3 chętncyh. Ewentualnie (jeśli chętnych nie przybędzie) to Battle Royale. Grałem to raz na starych zasadach. Zakręcone, ale dużo funu, a ja tego najbardziej oczekuję się po wyjazdowej bitwie w trakcie szkoleniaKosa pisze:Ewentualnie z tego co juz widaomo można by było zorganizować jakąś ciekawa bitewke 2x2, może 3x3

KrzysiekW pisze:Okazało się, że mam szkolenie w Krakowie. 3 dni, 28 - 30 stycznia, rejon ul. Aleksandry (hotel Artur).
Trza coś zaplanować na wieczór, więc z chęcią spakuję pacyny i coś zagram. Wolałbym 40k, bo mniej modeli trzeba zabrać, ale jak jakaś życzliwa dusza z "kwadratami" mieszka w pobliżu, to nie wykluczam przyjacielskiego skrzyżowania kości.Niby będę samochodem, więc dam radę dojechać w razie czego, ale wolałbym się jakoś w/przez miasto nie ładować.
Wobec tego zapraszam do mnie do firmy - przygotuję duży stół. Aleksandy jest 6 km od mnie . Proponuje 28 poniedziałek od 16. Siedzieć można do oporu. Gramy dużą bitwę - kto chętny?
Oczywiście postawię jakieś piwko

Ostatnio zmieniony 20 sty 2013, o 09:58 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja!
Dodam że mamy tam tereny i wszystko co potrzebne do dużej bitwy
Dodam że mamy tam tereny i wszystko co potrzebne do dużej bitwy

Wisła Kraków.
Jasne, że na mnie można liczyć, ja mi pozwolisz parę razy przesuwać jeden oddziałPiotrB pisze: Wobec tego zapraszam do mnie do firmy - przygotuję duży stół. Aleksandy jest 6 km od mnie . Proponuje 28 poniedziałek od 16. Siedzieć można do oporu. Gramy dużą bitwę - kto chętny?
Oczywiście postawię jakieś piwko

@Dibo
Samochodem to jakies 15 minut w lini prostej, daleko to?

a jutro ktoś chętny?