Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Prawie jak blog! (UP 27-12-2011) - Hybrydy i Szpony - NS
Bardzo fajne, Czysto, schludnie i ładnie wykończone
Garść nowości ode mnie, za jakiś czas nawrzucam troszkę battla, bo nazbierało się szczurasów.
Punk03
Punk04
Szturmowiec 03
Szturmowiec04
Punk03
Punk04
Szturmowiec 03
Szturmowiec04
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czekam na SZCZURY !!!!
Jezusie, aż się przeraziłem jak zobaczyłem datę ostatniej aktualizacji zdmuchując z tego tematu kurz dostałem pylicy
Wrzucam fotkę abominacji malowanej na zamówienie.
Postaram się od teraz częściej cosik wrzucać!
Wrzucam fotkę abominacji malowanej na zamówienie.
Postaram się od teraz częściej cosik wrzucać!
Rewelacja... tylko ten listek na podstawce za bardzo przykuwa moją uwagę ;D
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Turbo-znakomita! Mroczna taka i spaczona. Naprawdę widać w tym chory twór. Gratuluję!
Listków jest z 9 po prostu tak perspektywa;)Lechu pisze:Rewelacja... tylko ten listek na podstawce za bardzo przykuwa moją uwagę ;D
Aerografem robiłem kolory podstawowe no i obłok reszta pędzlem. Cały model to jakieś 30-40h z piłowaniem, klejeniem i innymi cudami ale ciężko dokładnie mi powiedzieć bo nie liczyłem;) szacuje po długości przesłuchanych audiobooków
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Na moje oko przydał by się jakiś OSL na tej ręce, aż się prosi o to :p A poza tym super malowanie.
A tak abstrahując od malowania, ten ogon powinien ciągnąć sie po ziemi, patrząc na to jak solidnie przyczepiony jest do korpusu
A tak abstrahując od malowania, ten ogon powinien ciągnąć sie po ziemi, patrząc na to jak solidnie przyczepiony jest do korpusu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne malowanie, wyszło super .
wyszło bardzo fajnie!
jak zrobiłeś mech? jakiś gotowy czy tajny przepis babciny? chętnie poznam
jak zrobiłeś mech? jakiś gotowy czy tajny przepis babciny? chętnie poznam
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Posypka taka jak ta http://hobby-model.pl/posypka-listowie- ... 200ml.html (możliwe, że w innym odcieniu),klejona na lakier lub klej i malowana rożnymi odcieniami zielonego (aerograf bardzo się przydaje), również naokoło miejsca przyklejenia.
dzięki!Bizon pisze:Posypka taka jak ta http://hobby-model.pl/posypka-listowie- ... 200ml.html (możliwe, że w innym odcieniu),klejona na lakier lub klej i malowana rożnymi odcieniami zielonego (aerograf bardzo się przydaje), również naokoło miejsca przyklejenia.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Tutaj Abomka z drugiej strony, zdjęcie nieco nieostre (za co przepraszam) ale podstawkę widać a to o nią mi chodziło, tutaj drogi Smh możesz zobaczyć ten mech nieco lepiej.
Link do CMON
http://www.coolminiornot.com/323104
Link do CMON
http://www.coolminiornot.com/323104
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak się tylko zastanawiam nad tymi czarnymi pazurami... może jednak je rozjaśnić jeszcze
W realu są doś jasne i pokrawedziowane do białego, klient zaakceptował więc już nic nie zmieniam.smiejagreg pisze:Tak się tylko zastanawiam nad tymi czarnymi pazurami... może jednak je rozjaśnić jeszcze
Baza to "Dheneb Stone" potem washe fioletowy i skórzane, potem Dheneb z fioletami do czystego Dheneb i na koniec Dheneb z białym do białego.Kriksos pisze:świetne, jak malowałeś skóre ?