Zakładanie gdzie będzie siedział bohater jest z góry skazane na porażkę

Po to mogą skakać między oddziałami żeby byli tam gdzie sa potrzebni
Ten typek prowadził do boju juz chyba wszystkie jednostki w tej armi ( bo ta rozpiska gram już parę miesięcy

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ja osobiście nie brał bym 4 orłów i 2 dużych magów - nie wykorzystał bym tych punktów. Wolałbym 2 orły (no max 3 jak ktoś potrzebuje) i 1x mag lvl4 + 1x mag lvl2 - no ale to ja, a każdy ma inne podejście do tematuKriksos pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=37921
Jestem nowym graczem, proszę o opinnie
Mam wątpliwości, czy Null Stone za 100 pkt faktycznie się spłaca. On nie daje obrony przed czarami, prawda? Tylko przed magicznymi przedmiotami.Kosa pisze:+1
chociaż ciekawy i chyba jako jedyna opcja "klepacza" piechotnego jest pan z Null Stonem w oddziale 28 WL (jesli to Euro).
Jednak dalej jest to bez większych perspektyw.
Ja Loremaster Cloak daję mojemu BSB który idzie w głównym oddziale WL'i. Na razie się sprawdzaKosa pisze:Loremaster Cloak to sprzęt, który musi mieć arcymag bądz jakis inny koles w oddziale z arcymagiem. Bez magi prawie nie istniejemy więc arcy musi być totalnie zabespieczony.
diuk pisze: W opisie wymienili tylko magic items i runic items.
Nadal wydaje mi się, że wydanie 100pkt na właściwość (fajną) ale dla 1 oddziału i to taką, która może się zupełnie nie przydać, jakoś do mnie nie przemawia.Kosa pisze:A więc jest tak:
diuk pisze: W opisie wymienili tylko magic items i runic items.