Nowy WoCh

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Re: Nowy WoCh

Post autor: Eldritch »

:mrgreen: =D> #-o
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Fajne modele, ale i tak najważniejszy będzie AB. W listopadzie większość ludzi też narzekała na shrine'a i juggerów, a okazały się bardzo fajne i "na żywo" wyglądają dużo ciekawiej niż na zdjęciach "GW".
Coś czuję że forsakeni wylądują w corach i będą alternatywą dla warriorów. Może przywrócą do łask Spawny i Dragon Ogry...
Oj będzie się działo :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Bobson pisze:Fajne modele, ale i tak najważniejszy będzie AB. W listopadzie większość ludzi też narzekała na shrine'a i juggerów, a okazały się bardzo fajne i "na żywo" wyglądają dużo ciekawiej niż na zdjęciach "GW".
Coś czuję że forsakeni wylądują w corach i będą alternatywą dla warriorów. Może przywrócą do łask Spawny i Dragon Ogry...
Stawiam na dragon ogry i forsakenów - nie po to wypuszczają te figsy, żeby nikt ich nie kupował (czyt. żeby nimi nie grano). Będą miały staty na must have...

Awatar użytkownika
The WariaX
Falubaz

Post autor: The WariaX »

Nie chce mi się w to wierzyć, żeby forsakeni byli w corach.
Zbyt dziwaczna jednostka, żeby była trzonem armii.
No ale zobaczymy..

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Te wszystkie zdjęcia nowych jednostek to z nowego white dwarfa?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

ta

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

smiejagreg pisze:
Bobson pisze:Fajne modele, ale i tak najważniejszy będzie AB. W listopadzie większość ludzi też narzekała na shrine'a i juggerów, a okazały się bardzo fajne i "na żywo" wyglądają dużo ciekawiej niż na zdjęciach "GW".
Stawiam na dragon ogry i forsakenów - nie po to wypuszczają te figsy, żeby nikt ich nie kupował (czyt. żeby nimi nie grano). Będą miały staty na must have...
Spokojnie do Chaos Space Marines wydali też masę nowych figurek, grywalne nowe figurki typu must have 1 sztuka :)

Awatar użytkownika
Dominig
Wałkarz

Post autor: Dominig »

Mam pytanie. Kiedy w Polsce do sprzedaży wchodzi nowy WD ? Chciałbym się lepiej przyjrzeć tym figurkom. Najgorsze jest to, że niedawno dopiero co kupiłem Skullcrusherów, a tu znowu będzie trzeba zbierać hajsy na coś nowego :D

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Dominig pisze:Mam pytanie. Kiedy w Polsce do sprzedaży wchodzi nowy WD ? Chciałbym się lepiej przyjrzeć tym figurkom. Najgorsze jest to, że niedawno dopiero co kupiłem Skullcrusherów, a tu znowu będzie trzeba zbierać hajsy na coś nowego :D
26 stycznia
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Post autor: Artur »

Bobson pisze: Coś czuję że forsakeni wylądują w corach i będą alternatywą dla warriorów. D
Widziałeś kiedyś jakieś cory pakowane po 10-ciu w cenie 150zł ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

from Librarium-Online JvK

Core

Chaos Warriors
Marauders
Marauder Horsemen
Chaos Hounds
Forsaken*

Special

Chaos Chariot
Gorebeast Chariot
Forsaken*
Hellstriders
War Alter
Chaos Ogres
Chaos Trolls
Dragon Ogres
Chaos Knights
Chosen

Rare

Slaughterbeast
Mutilath Vortex Beast
Skullcrushers
Chaos Giant
Chaos Spawn
Chimera
Hellcannon
Shaggoth**

* I have heard talk that forsaken are getting moved to Core but since I have not been able to verify this yet.

** Rumours persist that the Shaggoth is getting a new model and will be released alongside a new Chaos Dragon in a later wave.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

To może i Kholeka wypuszczą skoro ma być nowy Shaggoth [-o<
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Dobrze rozumiem, że War Alter to jest warshrine?? Ciekawi mnie jakie zasady teraz bedzie miał. No i jak ma być w specjalach to super, więcej miejsca na Skullcrusherów. :twisted:
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
DOC
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: DOC »

Więcej miejsca na Skullcrusherów? A jak ta bestyjka (Slaughterbeast Mutilath Vortex Beast) będzie must have to na jedno wyjdzie... Choć w takim wypadku zmieści się prawie wszystko... i skulle i bestia no i altary.

Swoją drogą to już wiadomo dlaczego nowe "shriny" tak wyglądają...
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Artur pisze:
Bobson pisze: Coś czuję że forsakeni wylądują w corach i będą alternatywą dla warriorów. D
Widziałeś kiedyś jakieś cory pakowane po 10-ciu w cenie 150zł ?
Po 10 pakowane są demony corowe cena troszkę niższa i trza dodać, że to GW więc może być i za 200 zł :P
Tak czy siak 1000zł trza pewnie szykować.

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

JaSzczuras pisze:
Artur pisze:
Bobson pisze: Tak czy siak 1000zł trza pewnie szykować.

Ahh Ci hobbysci, nadal nie rozumieją, że kupuje się to co dobre a nie wszystko ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Hobbyści kupują wszystko :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Ahh Ci hobbysci, nadal nie rozumieją, że kupuje się to co dobre a nie wszystko ;)[/quote]

Stary, wydaje mi się ,że się kupuje się to co się komu podoba. Gdybym miał się kierować Twoim rozumowaniem wybrałbym po prostu inną armię.

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Bobson pisze: Stary, wydaje mi się ,że się kupuje się to co się komu podoba. Gdybym miał się kierować Twoim rozumowaniem wybrałbym po prostu inną armię.
Gdybyś kierował się moim rozumowaniem to zrozumiał byś żart ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jak chodzi o tę zajawkę że w corach i w ogóle.. Piszecie, że nie ma boxów po 10 modeli, które nie są w corach... WhiteLiony na przykład dokałdnie tak wyglądają

IMO - special wciąż to będzie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ODPOWIEDZ