Po sesji jak będzie jakiś turniej u was to na pewno zagramy:D^Karpiu^ pisze:Mialem nadzieje na ChallengeBig Boss M. pisze:Niestety muszę zrezygnować. Ehhh....sesja.
Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek) / statuetka!
- Big Boss M.
- Falubaz
Re: Mistrzostwa Krakowa 19.01.2013 (pre Bazyliszek) / statue
Sevi przypominam sie z tymi figurkami co mialem wziasc od ciebie 3
ja chociaz JESZCZE nie gram wpadne jako publika i poznam towarzystwo
ja chociaz JESZCZE nie gram wpadne jako publika i poznam towarzystwo
Jasna sprawa
Sala jest juz przygotowana
Sala jest juz przygotowana
Wisła Kraków.
Przypominam, że mamy ograniczenie czasowe 9:00-18:00, proszę graczy o przybycie na czas (zapisy od 9:00, początek turnieju 9:30, koniec 18:00)
Wisła Kraków.
No i po turnieju. Dzięki wszystkim obecnym, szkoda że tak dużo osób nie dojechało.
Wyniki:
Wyniki:
Kod: Zaznacz cały
1 Panterq DF 51
2 Fluffy DF 47
3 Laik WE 44
4 PiotrB EMP 41
5 Andrzej VC 40
6 Kosa HE 38
7 Junglejack Liz 37
8 Maku O&G 37
9 Benek VC 31
10 Gremlin WE 31
11 Koszu Liz 29
12 Dibo BoCh 28
13 Nina DoCh 25
14 Dydu WE 25
15 Danrakh DF 21
16 Arik DE 17
17 Karpiu WoCh 15
18 Dark SK 12
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Gratulacje dla zwycięzców:) I podziękowania dla gości za wizytę !
Moja relacja tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 0#p1021240
Moja relacja tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 0#p1021240
Brawo Panterq
Xier
Opos
Tomek Miszta
Solo
Łukasz Kocoń
Leoh
Górken
Eldritch
nie napisali nic że nie przyjadą. Dla organizatorów to wbrew pozorom ważna informacja!
Szkoda że:panterq pisze:Dzięki wszystkim obecnym, szkoda że tak dużo osób nie dojechało.
Xier
Opos
Tomek Miszta
Solo
Łukasz Kocoń
Leoh
Górken
Eldritch
nie napisali nic że nie przyjadą. Dla organizatorów to wbrew pozorom ważna informacja!
Wisła Kraków.
Sie Popisalem jak stary tym razempanterq pisze:No i po turnieju. Dzięki wszystkim obecnym, szkoda że tak dużo osób nie dojechało.
Wyniki:
Kod: Zaznacz cały
1 Panterq DF 51 2 Fluffy DF 47 3 Laik WE 44 4 PiotrB EMP 41 5 Andrzej VC 40 6 Kosa HE 38 7 Junglejack Liz 37 8 Maku O&G 37 9 Benek VC 31 10 Gremlin WE 31 11 Koszu Liz 29 12 Dibo BoCh 28 13 Nina DoCh 25 14 Dydu WE 25 15 Danrakh DF 21 16 Arik DE 17 17 Karpiu WoCh 15 18 Dark SK 12
Graty Panter ! Dobrze ze puchar w zostal w Krakowie
I napisałeś że kołujesz inny
Jeżeli ostatecznie gracze mają się nie pojawić proszę o napisanie na forum, unikniemy nieporozumień.
Jeżeli ostatecznie gracze mają się nie pojawić proszę o napisanie na forum, unikniemy nieporozumień.
Wisła Kraków.
Wiedziałem że o czymś zapomnieliśmy - nie zrobiliśmy jakiegoś zestawienia bazyli. Z tego co pamiętam Dibo grał na Wasylu.
Ja grałem na Mariano, wydaje mi się że jednak jest troszkę za bardzo znerfiony - za łatwo spada od lekkiego strzelania.
Ja grałem na Mariano, wydaje mi się że jednak jest troszkę za bardzo znerfiony - za łatwo spada od lekkiego strzelania.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Było dużo różnych, pulpet, pento, ja italiano.
Bazyliszki są ok, co prawda przez penta z maski przegrałem do 7, ale to w sumie bardziej przez moja głupote
Bazyliszki są ok, co prawda przez penta z maski przegrałem do 7, ale to w sumie bardziej przez moja głupote
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wybaczcie że nie daliśmy znań dzisiaj do 6 rano był pomysł aby jechać ale nie dałem rady zbyt zmęczony byłem po wczoraj aby podjąć się kierowania autem.
Muszę powiedzieć że 9:00 to trochę wcześnie jak trzeba przejechać z Żywca, za rok postaramy się przyjechać ale negocjujcie jakieś lepsze godziny bo wizja śpieszenia się na łep na szyje po to żeby grać na czas mega szybko trochę mnie przeraża.
Muszę powiedzieć że 9:00 to trochę wcześnie jak trzeba przejechać z Żywca, za rok postaramy się przyjechać ale negocjujcie jakieś lepsze godziny bo wizja śpieszenia się na łep na szyje po to żeby grać na czas mega szybko trochę mnie przeraża.
gratuluje zwycięzcom oraz dziękuje za możliwość popatrzenia miło bylo poznac
Zapraszamy na kolejne turniejeAlbo_Albo pisze:gratuluje zwycięzcom oraz dziękuje za możliwość popatrzenia miło bylo poznac
Sorki że mnie nie było, ale słyszałem że załatwiłeś sprawę z Gremlinem?
Najwięcej było Italiano, były dwa pulpety, jeden Pokahontas, jedna żabka, jeden Pento, reszty nie pamiętam
Wisła Kraków.