Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
w ostatnim odciunku pinkie pie jak zwykle najlepsza. i jak zwykle była cichym bohaterem, tj. motorem fabuły.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Hejka!
Skąd info że ten sezon będzie miał tylko 13 odcinków ?
A Pinkie Pie znowu zarządziła w ostatnim
Pozdro!
N.
Skąd info że ten sezon będzie miał tylko 13 odcinków ?
A Pinkie Pie znowu zarządziła w ostatnim

Pozdro!
N.
- Infernal Puppet
- Masakrator
To było zapowiedziane jeszcze przed premierą. Więc niestety tylko 13, ale póki co - są całkiem zabawne
.

Ostatnio zmieniony 19 gru 2012, o 12:10 przez Infernal Puppet, łącznie zmieniany 1 raz.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Puka się w drewno ! I to w to ładniejsze...
http://pl.wiktionary.org/wiki/p%C3%B3ki_co
http://pl.wiktionary.org/wiki/p%C3%B3ki_co
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Infernal Puppet
- Masakrator
Oj tam, oj tam
. Ale jak widzę, i ty Grolshek tu czasem zagladasz
. A mówiłeś że nie lubisz kuców
. W sumie dobrze, każdemu tematowi trochę ducha grammar nazi

Nie zaszkodzi
.

Nie zaszkodzi

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Pierwsze co pomyślałem że Apllebloom to mogła by być córką Applejack. 

- Infernal Puppet
- Masakrator
Fajne. Ale może kiedyś dowiemy się, kim są rodzice scootaloo
.

http://www.youtube.com/watch?v=b7IlqFgGmec
Nowy odcinek. Wklejam link, po szukając nadziałem się na 6 trollowych filmików, więc jak ktoś wymiękł po 5, to żeby nie stracił
Nowy odcinek. Wklejam link, po szukając nadziałem się na 6 trollowych filmików, więc jak ktoś wymiękł po 5, to żeby nie stracił

- Infernal Puppet
- Masakrator
Wniosek jest prosty i niektórym znany, używamy linków z equestria daily, a nie po youtube hasamy
.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A tak sobie oglądam i zaczyna mi się marzyć kinowy MLP
.

Tylko http://www.equestriadaily.comMishu pisze:Ja zawsze odpalałem linki od fanowskiej strony na FB, ale w tym tygodniu zawiedli

Ja to tylko szukałem Bewitched, tych od black'n'rolla, nie od densów'n'hopsztosów....ale znalazłem wreszcie kawałek kuca dla mię 
http://www.youtube.com/watch?v=4G8pYy7nCUk
Dla was pewnie staroć, ale kury były niezłe...

http://www.youtube.com/watch?v=4G8pYy7nCUk
Dla was pewnie staroć, ale kury były niezłe...
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- Infernal Puppet
- Masakrator
Znalezione na FGE :

Szkoda, że emotki nie mogą oddać rozmiaru banana na twarzy z radości jaką miałem ja to tu tutaj wklejałem.

Szkoda, że emotki nie mogą oddać rozmiaru banana na twarzy z radości jaką miałem ja to tu tutaj wklejałem.

- Infernal Puppet
- Masakrator
http://www.youtube.com/watch?v=Q51chODc-40&hd=1
Ostatni z ostatnich odcinek sezonu 3. I sam nie wiem, co o nim sądzić. Piosenki - jest ich SIEDEM ( myślałem, że friend in deed nie da się przebić, ale obym się częściej tak mylił ), i są po prostu piękne. Śpiewa nawet Celestia
. A i fabuła jak dla mnie niegłupia - pomysł by "ualicornić" Twilight rozwiązano chyba w najsensowniejszy sposób jak się dało. Sezon czwarty zapowiada się nader ciekawie z "nową" bohaterką i zapewne zmienioną scenerią.
Z drugiej strony za długość należy się kilkanaście batów w rzyć
. Ok, może przewspaniałe przecież "Canterlot weeding" zawyża tu nieco oczekiwania i standardy, ale zawsze można było zrobić przecież 2 odcinki. Pogłębia to nieco wrażenie, że sezon 3 to taki półsezon miedzy rewelacyjnym 2, i miejmy nadzieję, również rewelacyjnym czwartym. No i o ile odcinek jako całość fabularnie się broni, to kilka pomysłów jest trochę dziwnych. Twili "nieopatrznie" rzucająca tak potężny czar ? Mam nadzieję, że equestria nigdy nie będzie posiadała broni nuklearnej, i to wcale nie dlatego, że mógłby się urzeczywistnić "fallout equestria"
.
A co reszta braci broniesowej sądzi ?
Ostatni z ostatnich odcinek sezonu 3. I sam nie wiem, co o nim sądzić. Piosenki - jest ich SIEDEM ( myślałem, że friend in deed nie da się przebić, ale obym się częściej tak mylił ), i są po prostu piękne. Śpiewa nawet Celestia

Z drugiej strony za długość należy się kilkanaście batów w rzyć

A co reszta braci broniesowej sądzi ?

Odcinek mi się bardzo podobał, jednak czuję ten niedosyt, bo był jednoczęściowy, szkoda.
Nie mogę się już doczekać 4 sezonu, znowu nam każą czekać pół roku....
Możecie niedługo oczekiwać, że znowu pokroje odcinki na piosenki i będziecie mogli sobie je zrzucić na telefon lub cokolwiek
.
Wrzucę razem z 1 i 2 sezonem.
Edit: Właśnie przeczytałem, że sezon 4 będzie w sierpniu i będzie "pełnometrażowy", czyli 26 odcinków
Nie mogę się już doczekać 4 sezonu, znowu nam każą czekać pół roku....
Możecie niedługo oczekiwać, że znowu pokroje odcinki na piosenki i będziecie mogli sobie je zrzucić na telefon lub cokolwiek

Wrzucę razem z 1 i 2 sezonem.
Edit: Właśnie przeczytałem, że sezon 4 będzie w sierpniu i będzie "pełnometrażowy", czyli 26 odcinków

Ogólnie w momencie kiedy poszło zaklęcie i pojawiła się w "sferze astralnej" już wiedziałem że T. dorobi się skrzydełek
Muzycznie czad, ale troche szkoda że tak ważna sprawa dla całej serii jak apoteoza (alikornioza ? ascensja ?) T. była w 20 minutowym odcinku (gdy inne odcinki które wnosiły do fabuły serii mniej dostawały 40 minutowce). Liczę za to że pierwszy (oby podwójny) odcinek 4 sezonu trochę rozwinie całą intrygę - no i wreszcie pokaże choć kawałek tego kto stoi za wszystkimi zlymi wydarzeniami...

- Infernal Puppet
- Masakrator
Sezon się generalnie udał IMHO, największy ból, że było tylko 13 odcinków, połowa tego co poprzednio, choć z drugiej strony, kilka było naprawdę niezłych, by wspomnieć "Crystal Empire", czy "too many PP". Była piosenka AJ ( zabrakło niestety solowego numeru mojej ulubionej Rarity, choć jej występy w chórach są świetne, szczególnie początek "succes song"
), był odcinek o wonderbolts, był odcinek o kurczaku ( Scootaloo
), nawet najbardziej niedoceniona ekranowo postać księżniczki Luny się trochę pojawiła ( choć za mało, "sleepless in ponyville" to jednak nie poziom "luna eclipsed" ).
Było też, jak zawsze trochę przeciętniaków ( spike at your service, games ponies play ), zawiedli też nieco złoczyńcy - king Somrero miał bardzo mało czasu antenowego i jeszcze mniej lini dialogowych, Discord wrócił, ale w innej postaci niż się spodziewałem, Trixie odkupiona, ech, nic z charyzmą porównywalną do Nightmare Moon.
Zostaje czekać na sezon 4, oby tym razem mniej niż pół roku
.

Było też, jak zawsze trochę przeciętniaków ( spike at your service, games ponies play ), zawiedli też nieco złoczyńcy - king Somrero miał bardzo mało czasu antenowego i jeszcze mniej lini dialogowych, Discord wrócił, ale w innej postaci niż się spodziewałem, Trixie odkupiona, ech, nic z charyzmą porównywalną do Nightmare Moon.
Zostaje czekać na sezon 4, oby tym razem mniej niż pół roku