To może inaczej brak wpłaty, równa się ban na następne ligi. Zaczynamy od tej?Grolshek pisze:Dobrze że przypomniałeś. IV Liga. Płatność przy pierwszej bitwie. Przy braku opłaty gracz wylatuje z ligi z 20-0 dla przeciwnika. 3 ligi i ten sam problem.
Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
ja bym proponował jeszcze konieczność całkowitej akceptacji poglądów rodziny królewskiej!
nie widze tu żadnego problemu, ktoś nie wnosi opłaty 20:0
następna walka to samo
nie ma żadnej potrzeby mnożenia kolejnych praw
następna walka to samo
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Chodzi o to, że jeżeli bierzesz udział w lidze, to akceptujesz jej zasady, czyli w tym przypadku, opłatę w wysokości 10 zł. w całości przeznaczoną na nagrody dla TOP 3. Brak uiszczenia tej śmiesznej opłaty, to brak szacunku dla innych graczy i stąd takie a nie inne podejście do sprawy. Nie sądzę, że wspomniani gracze specjalnie nie uiścili tej opłaty, ale taka sytuacja nie pojawia się pierwszy raz i trzeba jakoś ich zmobilizować.Morog pisze:ja bym proponował jeszcze konieczność całkowitej akceptacji poglądów rodziny królewskiej!
następna walka to samo
Tu nie chodzi o mnożenie praw, tylko o zmobilizowanie środowiska. Chciałbyś wirtualne 20:0? Ja nie, bo biorę udział w lidze, aby pograć, a nie dostawać punkty za nie rozegrane bitwy!
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Solider
nie kwestionuje że na prawdę wierzysz w to co piszesz
co będzie dalej?
wykluczenie oszukujących?
całkiem słuszne, nie wolno oszukiwać
co dalej?
wykluczenie ciśnieniowców?
dlaczego nie, psują przecież grę
co następne?
....
na prawdę wykluczanie kogoś kto śmiał wygrać z Tobą lub Twoim kumplem nie jest takie nierealne jak wydaje się teraz
każda władza korumpuje, są też osoby szczególnie na to podatne (nie rozwinę tego tematu) do których moim zdaniem Ty należysz
zastanów się dobrze czy na końcu tej drogi jest to co na prawdę chcesz
dobre dla Ciebie, dobre dla sklepu Rivendell, dobre dla graczy i samej gry
nie kwestionuje że na prawdę wierzysz w to co piszesz
co będzie dalej?
wykluczenie oszukujących?
całkiem słuszne, nie wolno oszukiwać
co dalej?
wykluczenie ciśnieniowców?
dlaczego nie, psują przecież grę
co następne?
....
na prawdę wykluczanie kogoś kto śmiał wygrać z Tobą lub Twoim kumplem nie jest takie nierealne jak wydaje się teraz
każda władza korumpuje, są też osoby szczególnie na to podatne (nie rozwinę tego tematu) do których moim zdaniem Ty należysz
zastanów się dobrze czy na końcu tej drogi jest to co na prawdę chcesz
dobre dla Ciebie, dobre dla sklepu Rivendell, dobre dla graczy i samej gry
Oczywiście, że nie, ale tutaj chodzi o kasę. Każdy z nas się składa, każdy wie o co walczy itd. Kto dołoży brakującą kaskę? Ja jako org? Sklep, a może pomniejszymy pulę? Skoro 22 z 24 graczy chciało i pamiętało, aby zapłacić, to nie widzę powodu, aby nie cisnąć tych, którzy nie zapłacili (nie znam nazwisk, ani powodów nie uiszczenia opłaty).
Tutaj naprawdę chodzi o szacunek do innych graczy i uczciwość. Poczekamy na rozwój wydarzeń i tyle.
I szybka retrospekcja. Pamiętam jak po pierwszej lidze odbierałem nagrodę za 3 miejsce i jak AlMalik mówił, że jeszcze nie wszyscy wpłacili kasę, a pomimo to "wypłacił" mi wtedy tyle ile powinienem dostać za 3 miejsce. Nie wiem, czy wszyscy dopłacili kaskę za tamtą ligę, ale domyślam się, że nie była to komfortowa sytuacja dla niego, bo musiał założyć lub dopłacić z własnej kasy. Nie chcę stawiać innych osób w takiej sytuacji i dlatego podnoszę larum. No cóż mam swoje poglądy, zresztą jak każdy.
OK. Na wniosek Rivendell odpuszczamy dalszą dyskusję, ewentualnie walcie na PMkę.
Tutaj naprawdę chodzi o szacunek do innych graczy i uczciwość. Poczekamy na rozwój wydarzeń i tyle.
I szybka retrospekcja. Pamiętam jak po pierwszej lidze odbierałem nagrodę za 3 miejsce i jak AlMalik mówił, że jeszcze nie wszyscy wpłacili kasę, a pomimo to "wypłacił" mi wtedy tyle ile powinienem dostać za 3 miejsce. Nie wiem, czy wszyscy dopłacili kaskę za tamtą ligę, ale domyślam się, że nie była to komfortowa sytuacja dla niego, bo musiał założyć lub dopłacić z własnej kasy. Nie chcę stawiać innych osób w takiej sytuacji i dlatego podnoszę larum. No cóż mam swoje poglądy, zresztą jak każdy.
OK. Na wniosek Rivendell odpuszczamy dalszą dyskusję, ewentualnie walcie na PMkę.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
żeby było jasne
za oczywistym uważam, płacenie opłat za ligę jest właściwe i uchylający powinni być ścigani
polemizuje tylko z metodami
uważam, że spokojnie można to załatwić administracyjnie na poziomie sklepu
za oczywistym uważam, płacenie opłat za ligę jest właściwe i uchylający powinni być ścigani
polemizuje tylko z metodami
uważam, że spokojnie można to załatwić administracyjnie na poziomie sklepu
A zauważyłeś że jak tylko da się przysrać to naczelny użytkownik laxigenu momentalnie się zjawia ? Choć w ligach nie bierze udziału i powinno go to gucio interesować... Jak wrzód na tyłku: nie pomoże a tylko wpienia co jakiś czas. Psuje ci przy okazji biznes ale to akurat nie mój problem.Rivendell pisze:Spokojnie spokojnie. Nic się nie stanie jak przy najbliższej okazji zostanie uzupełniona opłata i po krzyku.
Zaraz się tu niezły flejm rozkręci -dlatego proponuję nie ciągnąć tego tematu.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Skoro tak chcecie to sie ugadujcie, mi prosze dac halo kto z kim. Zmienie parini jak dostane info.Dreef pisze:Mi tamtez to pasuje, ale z imperium grac nie bede chce wampiry
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ha ! Jestem tu traktowany jak gracz gorszy... Ja się czołgu nie boję, c'mon !Dreef pisze:Mi tamtez to pasuje, ale z imperium grac nie bede chce wampiry
W każdym razie dzwoniłem i do Syska i do Dreefa. Obydwaj są chętni na grę ze mną, natomiast obydwaj są przeciwni grze z Imperium. Chłopaki nie dajcie się zastraszyć !
A tak na poważnie jeśli żaden z was nie zdecyduje się zagrać z Bayerem to trudno, grajcie swój paring a my będziemy się musieli podzielić punktami.
Panowie, przedluzam lige do czwartku, tj. 31.01 wlacznie. W piatek ogloszenie wynikow.
Decyzja jest nieodwolalna i podyktowana waszym dobrem. Mysle, ze to rozwiaze problemy Anbu i Bayera.
pozdrawiam
Milosciwie panujacy
Solider
Decyzja jest nieodwolalna i podyktowana waszym dobrem. Mysle, ze to rozwiaze problemy Anbu i Bayera.
pozdrawiam
Milosciwie panujacy
Solider
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
grałem już na 2 czołgi, więc nie chcę się męczyć z kolejnym ;P chociaż hydra też nie brzmi ekstra, to ma w sumie tylko 5 T
jeśli dziś nie bedzie potwierdzenia zmiany, jutro gram z DE
jeśli dziś nie bedzie potwierdzenia zmiany, jutro gram z DE
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
-
- Wałkarz
dziękuje za grę:) prawie maska była ale się nei udało w ostatniej róndzie uciekł czarodziej:) jest progres:):):)
Gratuluje w koncu sie przelamales, brawo. Bedzie jeszcze z Ciebie dobry General Imperium.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious