Pre-Bazylowa Salamandra - Włocławek 27-01-2013
Re: Pre-Bazylowa Salamandra - Włocławek 27-01-2013
Lokal ciekawy, ludzie zajebiści, to ja się pisze
Ohoho!!! Kogo moje piękne oczęta widzą Czyżbyśmy już wszystkie potworki zza monitorka pozabijali, wreszcie poszli po rozum do głowy i figurki odkurzyliGnatozuj pisze:Może zajrzę ale nie obiecuję. Daleko mam cholera do domu. Chyba się znowu przeprowadzę do Włocławka
wpadaj, wpadaj, się nie zastanawiaj...
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Kilka sprostowań do regulaminu:
- dopuszczamy proxowanie figurek oraz Bazyliszka - proxowanie figurkowe (żadnych papierków !) - modele piechoty za piechotę, kawaleria za kawalerię, itd.
- "młodzi" czy początkujący nie macie figurek - napiszcie w tym temacie ktoś Wam spokojnie pożyczy;
- wszyscy "nie grający" mogą spokojnie przyjść i popatrzeć - zjeść coś czy napić się;
- dopuszczamy proxowanie figurek oraz Bazyliszka - proxowanie figurkowe (żadnych papierków !) - modele piechoty za piechotę, kawaleria za kawalerię, itd.
- "młodzi" czy początkujący nie macie figurek - napiszcie w tym temacie ktoś Wam spokojnie pożyczy;
- wszyscy "nie grający" mogą spokojnie przyjść i popatrzeć - zjeść coś czy napić się;
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Chyba nie a takiego cuda chaosu nie posiadamNijlor pisze:Gokish pisze:Juggera pożycze
Ksionże Ty też do młodzików się zaliczasz
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych