Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 08.10.12
Bardzo podoba mi się motyw na skrzydłach
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne malowanie . Najbardziej podoba mi się broń u drugiego krasnoluda...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
... cały wieczór, noc i poranek zbieram się by wymyślić jakieś wychwalające opisy prac... nie wymyśliłem nic co by dorównywało temu malowaniu! Brawo Iga!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Warsztat znakomity więc niema o czym mówić.
Parę spostrzeżeń potraktuj je jako rady a nie wytknięcie błędu.
Pierwszy dwarf bardzo ładny , w doborze kolorów jak i w odpowiednim potraktowaniu światła chodź w tym przypadku pomógł być może sam model figurki.
Drugi dwarf to tylko jedno zastrzeżenie zastanów się nad walorem ochry nie powinna w niektórych miejscach świecić aż tak bardzo.
Elfiaki to bardzo ładny odział ale wygląda jak zielono kremowa masa brak na nich akcentu kolorystycznego ,który zaistniał w podstawkach (czerwone liście) dzięki temu zatracimy efekt kolorowej masy i zwabimy oko widza na ten element ułatwiając przejrzystość odbioru.
Mam nadzieję że pomogłem.
Dziękuje
Parę spostrzeżeń potraktuj je jako rady a nie wytknięcie błędu.
Pierwszy dwarf bardzo ładny , w doborze kolorów jak i w odpowiednim potraktowaniu światła chodź w tym przypadku pomógł być może sam model figurki.
Drugi dwarf to tylko jedno zastrzeżenie zastanów się nad walorem ochry nie powinna w niektórych miejscach świecić aż tak bardzo.
Elfiaki to bardzo ładny odział ale wygląda jak zielono kremowa masa brak na nich akcentu kolorystycznego ,który zaistniał w podstawkach (czerwone liście) dzięki temu zatracimy efekt kolorowej masy i zwabimy oko widza na ten element ułatwiając przejrzystość odbioru.
Mam nadzieję że pomogłem.
Dziękuje
Dodam trzy grosze od siebie Jako szczęsliwy posiadacz tych eternali muszę napisać, że w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej. Nie ma słów by opisać Kunszt (specjalnie z dużej litery) Ignis. Talent, idealna kompozycja...
Piękne prace i raz jeszcze dzięki.
Piękne prace i raz jeszcze dzięki.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nawet Kim Jong jest zadowolony
A na serio to cudeńka !
Jeśli mogę mieć drobne zastrzeżenia: 5 od dołu - futro nieładne, 6 od dołu - ta zieleń troszkę zbyt mocne przejścia, jakaś taka ciapata.
Ogólnie jak zwykle świetne
Ogólnie jak zwykle świetne
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
O tak. To mi się podoba. Nie dość, że strasznie podoba mi się ten model to Twoja interpretacja tego modelu jest po prostu zajebista. Świetnie odcinająca się i przełamująca monotonie maska i złote elementy, NMM na ostrzach po prostu mnie zabił. Idealny. Z tył€ też dobrze zaplanowany. Miazga