Pre-Bazylowa Salamandra - Włocławek 27-01-2013
Re: Pre-Bazylowa Salamandra - Włocławek 27-01-2013
@Fumi - zapytaj skavenograczy - może Siwek lub Kalesoner będą mieli pożyczyć na czas turnieju.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Jakby ktoś miał problem z dotarciem a nie byłby autem to dajcie znać wcześniej PM to się jakoś umówimy to będę mógł zgarnąć na miejsce...
Gorzej może być z odwózką bo piwko przednie mają w Gospodzie , ale w jedną stronę jak najbardziej
Gorzej może być z odwózką bo piwko przednie mają w Gospodzie , ale w jedną stronę jak najbardziej
Dokładnie tak jak Kubi mówi. Ja nią do teściowej śmigam. S8->A2 i przed Łodzią na A1 do końca zjazd w Kowalu i rzut beretem do Włocka. Tylko uważaj na fotoradar jedyny za zjazdem z autostrady bo jak noga się przyzwyczai to może błysnąćGasior pisze:którą trasą najlepiej będzie do was dojechać z wawy, biorąc pod uwagę tą jeb... pogodę?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Kubi pisze:W tej chwili najlepsza trasa z wawy to A2 do strykowa a potem A1 do kowala, do włocławka zostanie ci 15 km.Gasior pisze:którą trasą najlepiej będzie do was dojechać z wawy, biorąc pod uwagę tą jeb... pogodę?
pozdr
No chyba najbezpieczniej tak pojechać - przynajmniej będzie odśnieżone.
@Gąsior - a jak już dojedziesz do Włocka od Kowala (w lewo) musisz kierować się na Poznań, na rondzie drugi wyjazd w osiedle i potem już prosto i na światłach prosto i trzecia ulica w prawo to Żurawia
Spoko dacie radę - jakby co to mój kom 660 708 468 dla wszystkich przyjezdnych ( w linku Gospody macie też mapkę dojazdu)
@Kalesoner - doszła - a rozważałeś moją prośbo-propozycję z maila ?
Doszły też rozpy Thaina, Pedro i krystiana oraz Oskara. Resztę ogarnę wieczorkiem i powpisuje aktualki.
Ja jadąc przepisowo bez śniegu śmigam równe 2h. Autostrada 140 reszta jak przepisy. W tych warunkach dałbym jednak tę godzinkę luzu... Lepiej pół godziny za późno niż 50 lat za wcześnie jak to mówiąGasior pisze:oka dzieki Panowie
A ile mniej wiecej czasu zajmuje przejazd w ta pogode? jezeli oczywiscie jest ktos rozeznany? 2,5h?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Będę
Wezmę ze sobą Gokisha
Wezmę ze sobą Gokisha
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
będzieDamas pisze:Ja i Wierzba chcilibysmy potwierdzić naszą obecność:-)
Czy limit osob bedzie powiekszony?
Pewnie skorzystamyShinue pisze:jeśli salamandry chcą to od fenixów mogą pożyczyć stoły i makiety
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Taka mała prośba do wysyłających rozpy - można by było pisać nick z forum lub jak się zaklepaliście na ten tur bo czasami to nie wiem czy ten co przysłał rozpę to już jest zapisany czy to ktoś nowy.
Lepiej mi będzie listę zgłoszonych aktualizować
Lepiej mi będzie listę zgłoszonych aktualizować