GRA w WFB w Krakowie
jak tylko masz czas to zapraszam (czym będziesz grał?) na razie jest tak:
PiotrB - Emp
KrzysiekW - DoCh
Sevi - OK
Gremlin- -?
Kosa - HE
Panterq - DF
Fluffy - O&G
Dibo - BoCh (jak powiedział ,że przyjdzie to przyjdzie!)
Mamy 8- to co 1500 na głowę full open? Kto z kim?
Moje mroczne imperium wynajęło bestie i Imperator z 40 k załatwił wsparcie demonów bo nie mógł patrzeć na żałosne wyniki imperium? Do tego przyłączyły się ork którym imperium także zapłaciło?
Z góry uprzedzam ,że gram full klimat ! 0 demisów
chce się pobawić...
PiotrB - Emp
KrzysiekW - DoCh
Sevi - OK
Gremlin- -?
Kosa - HE
Panterq - DF
Fluffy - O&G
Dibo - BoCh (jak powiedział ,że przyjdzie to przyjdzie!)
Mamy 8- to co 1500 na głowę full open? Kto z kim?
Moje mroczne imperium wynajęło bestie i Imperator z 40 k załatwił wsparcie demonów bo nie mógł patrzeć na żałosne wyniki imperium? Do tego przyłączyły się ork którym imperium także zapłaciło?
Z góry uprzedzam ,że gram full klimat ! 0 demisów

-
- Falubaz
Czyli nawet klimatyczne sojusze wychodzą Dobro - Empire, DF, WE i HE vz Zło - DoCH, BoCH, O&G i OK. Quite 

Mi tam za jedno, chociaż obecność aż dwóch elfickich nacji po stronie uczciwych krasnoludów doprasza się o proaktywny cios toporem.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
-
- Falubaz
Dlatego krasie powinny rozstawić się na jednej flance, empire na środku i elfy stłoczone na przeciwnej flance

ha - przeliczyłem Wielkie Miecze! Mam ich ponad 50
...bójcie się - imperium swym majestatem chętnie rozdzieli przydupasy i kłapouchy - a Karl Franz będzie rządził całym tym motłochem...
Gramy na sojusze z podręcznika?

Gramy na sojusze z podręcznika?
ale dzielne we za he, jak by nie było to kosa w tym związku może być biernikiem
xYz
El Dupa, szkolenie kończy mi się o 18:00. :/ Jakby były jakieś konkrety to wolałbym się nie urywać...
Jakbyśmy zaczęli koło tej 18:30 to byłoby za późno? Optymistycznie zakładam, że w pół godziny udałoby mi się dotrzeć.
Jakbyśmy zaczęli koło tej 18:30 to byłoby za późno? Optymistycznie zakładam, że w pół godziny udałoby mi się dotrzeć.
Dzięki, przepraszam za kłopot. Może mi ktoś obyty opisać (np. w PMce) autobusy itp? Piffka bym się do gry napił. 
Z początku na 1500 zacząłem się skłaniać jednak ku skavenom, ale finalnie udało mi się fajny klimat na te punkty złożyć z danonków.

Z początku na 1500 zacząłem się skłaniać jednak ku skavenom, ale finalnie udało mi się fajny klimat na te punkty złożyć z danonków.

Ja odpadam.
Niestety musze wrócić na chwilę do Nowego Sącza
przykro mi, bo lubię takie bitwy.
Niestety musze wrócić na chwilę do Nowego Sącza

przykro mi, bo lubię takie bitwy.
-
- Falubaz
Jak wam będzie brakowało jakiejś armii to mogę np wziąć od Kosy elfiki i zagrac. Ofc jeśli się zgodzi misiek 

Krzysiek masz 2 opcje:
- Koło hotelu masz przystanek autobusu 503, wsiadasz w niego i na "Bierzanowskiej" przesiadasz się na tramwaj do przystanku "Powstańców Wielkopolskich". Z tamtą z buta.
- Opcja nr 2. idziesz na tramwaj w dół ulica Aleksandry (jakieś 10 min) i tam wsiadasz w tramwaj 3 lub 9 i wysiadasz na przystanku "Powstańców Wielkopolskich" dojazd tramwajem zajmie ci 15 minut.
- Koło hotelu masz przystanek autobusu 503, wsiadasz w niego i na "Bierzanowskiej" przesiadasz się na tramwaj do przystanku "Powstańców Wielkopolskich". Z tamtą z buta.
- Opcja nr 2. idziesz na tramwaj w dół ulica Aleksandry (jakieś 10 min) i tam wsiadasz w tramwaj 3 lub 9 i wysiadasz na przystanku "Powstańców Wielkopolskich" dojazd tramwajem zajmie ci 15 minut.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !