No bez jaj. Czytałeś tego drafta w ogóle? DE docisnęli maksymalnie.Nie obcieli ChD czy DE
Ale bez banshetek w chorej ilościStrzyga z mortisem niestety dalej lata po stołach
Moderator: swieta_barbara
No bez jaj. Czytałeś tego drafta w ogóle? DE docisnęli maksymalnie.Nie obcieli ChD czy DE
Ale bez banshetek w chorej ilościStrzyga z mortisem niestety dalej lata po stołach
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
nie płacz, weźmiesz Mortis to zostaje tylko 1 Banshee, bo wózek sam ma krzykGrolshek pisze:Strzyga z mortisem niestety dalej lata po stołach ale nie można mieć wszystkiego
Tru wracamy do battlegateSevi pisze:Co to jest za shit?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja nie płaczę. Draft jest zgodny z moimi odczuciami co było gięte a co tylko się takim wydawało. A wąpierze jak zapewne się orientujesz najchętniej zbanowałbym całemisha pisze:nie płacz, weźmiesz Mortis to zostaje tylko 1 Banshee, bo wózek sam ma krzykGrolshek pisze:Strzyga z mortisem niestety dalej lata po stołach ale nie można mieć wszystkiego
ee zawsze można grać bez euro zresztą gracze potestują i się w praniu okaże co dalej z tymi zasadami
Voodoo pisze:Zmienili zapis, już jest dzwon + abomka
To się widać zmienia z minuty na minutę. Gdy sam na to patrzyłem pól godziny temu było "max 1 total".lajkonik pisze:Hellpit Abomination/Screaming Bell/2nd Assassin, max 2 in totalPacek pisze:Dzwonek lub abomka? No bez jaj! co za żal...
Jak dla mnie to tu jest i dzwonek i abomka, nie można do tego mieć tylko drugiego Assassina.
Może wreszcie jakieś inne armie zaczną mastery wygrywać ? A nie cały czas te same ?Caledor19 pisze:jak dla mnie chec wyrownania poziomu wszystkich armii do jednego poziomu troche za bardzo im sie na glowe rzucila bo niektore ograniczenia sa naprawde niesamowite...