Bazyl Pożyczki
Bazyl Pożyczki
Nie ma jeszcze tego tematu, a turniej zbliża sie wielkimi krokami...
Pożyczę armię na Bazyla... Najchetniej wziąłbym O&G, ale rozpatrzę każdą propozycję.
PW
Pożyczę armię na Bazyla... Najchetniej wziąłbym O&G, ale rozpatrzę każdą propozycję.
PW
"JOIN OR DIE"
Dymitr ma.
Ja potrzebuję Phoenixow. Oby metalowych, bo na plastiki się nie da patrzeć.
Ja potrzebuję Phoenixow. Oby metalowych, bo na plastiki się nie da patrzeć.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
-
- Oszukista
mam 20 metalowych PG z FCG, pewnie się do bazyla nie sprzedadzą, za kropelkę złocistego napoju mogę Ci pożyczyć 

potrzebuję lorda na koniu do wochu. sam mogę dać maruderów ile mam (policzę jutro i wpiszę, sporo warriorów. figurki wysywigu nie posiadają, tzn warriorzy mają standardowe bronie + tarcze, maruderzy głównie flaile ale i inne)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Marudy dasz dasz daszsYsek pisze:potrzebuję lorda na koniu do wochu. sam mogę dać maruderów ile mam (policzę jutro i wpiszę, sporo warriorów. figurki wysywigu nie posiadają, tzn warriorzy mają standardowe bronie + tarcze, maruderzy głównie flaile ale i inne)
Lorda masz masz masz

Potrzebuję SPEARELFÓW. High Elfickich.
Bardzo proszę - kontakt PM. Wiadomo, że bez piwa to nie robota.
pozdrawiam
Furion
Bardzo proszę - kontakt PM. Wiadomo, że bez piwa to nie robota.
pozdrawiam
Furion