Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
szkoda że żywica.. będą drodzy...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
dobrze, że żywica, będą zajebiście dobrze odlaniFuxiorr pisze:szkoda że żywica.. będą drodzy...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dobrze, że Scibor, dobrze, że żywica (drodzy), dobrze, że zbyt duzi - bo jakbym miał wszystkie figsy kupować, to bym zbankrutował ...
te Hobbitowe są MNIEJSZE... więc się nadają jedynie na pomagierów hamców... ale jeśli nowych zrobią na taką modłę to ja chętnie
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Mimo to zastanawiam się nad ich kupnem...wzory są niczego sobie (tylko te małe wykałaczki trzeba by poucinać)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: