Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
piotr@ niektórzy używają zabarwionego wikolu. widziałem również tereny do gry zrobione w ten sposób oraz podkład niebieski i sam wikol też wygląda ok. spróbuj na jakimś odpadzie.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Pomysł na korek doby. Łatwo można skałę fajnie wykonać, z papieru toaletowego (najlepiej szarego) rozmoczonego w bełcie z wikolu. wersja lepsza( bo papier sztywniejszy, to rozmoczyć gazety. Ale jest też i przy tym więcej pracy, bo trzeba je porwać.
Też mam ten model i czeka na malowanie O jakiej pracy modelarskiej mówiłeś?
Jeżeli chodzi o Twoje wykonanie to bardzo ładne pomimo tego, że nie podoba mi się zielony kolor w tym modelu
Jeżeli chodzi o Twoje wykonanie to bardzo ładne pomimo tego, że nie podoba mi się zielony kolor w tym modelu
Model jest kiepsko spasowany i wymaga sporo szpachlowania. Co najgorsze, część tego szpachlowania trzeba wykonać po ostatecznym sklejeniu (ogon i lejce). Na dokładkę jeździec siedzi o wiele "za szeroko" i trzeba robić podkładkę pod siodło.
Do tego linie podziału formy - niby niewielkie, ale diabelnie trudne do usunięcia bez uszkadzania drobnych detali.
I jeszcze na sam koniec - dynamiczna pozycja modelu zupełnie nie ułatwia umieszczenia go na podstawce (a potem w regimencie - do tego ten wielgachny koński ogon wiatrem w bok rzucony...).
Do tego linie podziału formy - niby niewielkie, ale diabelnie trudne do usunięcia bez uszkadzania drobnych detali.
I jeszcze na sam koniec - dynamiczna pozycja modelu zupełnie nie ułatwia umieszczenia go na podstawce (a potem w regimencie - do tego ten wielgachny koński ogon wiatrem w bok rzucony...).
Ja ze swojego muszę najpierw usunąć podkład, który położył poprzedni właściciel bo się łuszczy. Może wtedy zobaczę to o czym piszesz bo na razie nic takiego nie widziałem
Pinowałeś go do podstawki?
Pinowałeś go do podstawki?
że co Ci obcięto?? xD
- Aron_Banalny
- Masakrator
ja swoich 10 kupiłem za stówkę