Pytania i odpowiedzi
Moderator: #helion#
Re: Pytania i odpowiedzi
Jednak nie wybacz
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Względem characters, nie zmieniło się nic. Hate dalej nie działa - jedyny wyjątek to, że Hate z War Altar, który jak wcześniej działa na characters.
Co się zmieniło? - A to, że modlitwy i Hate nie działają na wierzchowce.
Zostałeś więc zwałowany
Co się zmieniło? - A to, że modlitwy i Hate nie działają na wierzchowce.
Zostałeś więc zwałowany
Ale tylko ten z WP, z altara działa normalnie.Blaesus pisze:Hate nie działają na wierzchowce.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Tylko jeśli siedzisz w łucznikach.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Odpowiedz sobie na pytanie: Czy inżynier w czołgu zalicza się do "character" lub "champion" ?
Tak, na magicznym 5 Ld od konia
Prosze o potwierdzenie, bo nie jestem pewny:
1) flagellanci tracą frenzy po przegranym combacie?
2) do flsgusi nie mozna dolaczac zadnych postaci?
3) mam mozliwosc wyboru czy w cc flagusie beda sie biczowac czy nie?
Bede wdzieczny za odpowiedz bo nie mam booka pod reka
1) flagellanci tracą frenzy po przegranym combacie?
2) do flsgusi nie mozna dolaczac zadnych postaci?
3) mam mozliwosc wyboru czy w cc flagusie beda sie biczowac czy nie?
Bede wdzieczny za odpowiedz bo nie mam booka pod reka
- terorystaxxl
- "Nie jestem powergamerem"
Czy do tabelki biczowników(flagelanci) liczą się tylko rany z biczowania czy też z combatu.
Imperium
Włocławek
Włocławek
Nieudane rzucenie modlitwy na kapłanach nie zabrania im rzucać dalej innych modlitw. To nie są czary,a bound spelle.
@Ninja
@Ninja
Ostatnio zmieniony 31 sty 2013, o 22:34 przez Bizim, łącznie zmieniany 1 raz.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
Siwy modlitwy to bound spell'e
nie powodują dekoncentracji str 37 mały RB - casting bound spells
a nawet po dekoncentracji z normalnego czaru mógłbyś użyć bounda - ta sama str
Bizim szybszy
nie powodują dekoncentracji str 37 mały RB - casting bound spells
a nawet po dekoncentracji z normalnego czaru mógłbyś użyć bounda - ta sama str
Bizim szybszy
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Racja, cipka ze mnie, mogłem najpierw przeczytać odpowiedni akapit, zamiast zadawać głupie pytanie.
Dzięki za odzew panowie.
Dzięki za odzew panowie.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony