Powrót do gry

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
wertex
Chuck Norris

Re: Powrót do gry

Post autor: wertex »

Tak żeby nie zakładać nowego tematu. Ile dajecie jeszcze lat warhammerowi zanim się skończy?
EAT SLEEP CONQUER REPEAT

Awatar użytkownika
Szamot
Masakrator

Post autor: Szamot »

w sensie przestanie istnieć system? przestanie istnieć ETC/liga? czy przestaną być zintegrowane środowisko turniejowe? czy o co kaman?

miły5
Mudżahedin

Post autor: miły5 »

wertex pisze:Tak żeby nie zakładać nowego tematu. Ile dajecie jeszcze lat warhammerowi zanim się skończy?
:| Jeśli jesteś tej samej myśli co ja jak się nudziłem (czyt.myślałem nad rzeczami głupimi)
to wyrzuć to myśl z głowy i nie dopuszczaj jej do siebie.
Też kiedyś myślałem (uuu teraz era kompa i nikt nie chce się pacynkami interesować) a dzisiaj jak zobaczyłem ile młodych osób ciągnie do chociażby 40k albo czyta white dwarfy lub chociaż wchodzi do tego hobby poprzez jakieś zasłyszane plotki to mam ochotę się kopnąć , że kiedyś tak myślałem.
Szczerze to jako taki ,,warhammer" nie upadnie póki GW samo nie zbankrutuje.Nawet jakby tak być miało to na pewno powstaną fanowskie podręczniki lub jakieś lokale na starych zasadach.
W ostateczności wszyscy przeniosą się na inne podobne systemy.
Najważniejsze to , to , że póki ludzie kupują i interesują się tym to nic się nie stanie.

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
puzonik
Wałkarz

Post autor: puzonik »

Zdaje się ze w zeszłym roku GW obchodziło 25lecie i jest to jedyna firma z tak długim stażem na rynku, moze i narzekamy na ich strategie marketingowa ale jak na firmę z niszowa branżą trzymają się bardzo dobrze, a całej konkurencji poprzeczkę stawiają bardzo wysoko.
Glowa do góry będzie dobrze conajmniej z kilka edycji jeszcze zobaczymy :)

ODPOWIEDZ