Oj tam oj tam jakto sie nie da :dDymitr pisze:@Vocal - nie jesteś na bieżąco z nowymi trendami - Choseni już nie grają, bo nie da się bitew wygrywać!
Pozatym zawsze mozna wziac 2 x shrine i 8 crushersow plus do tego jakies inne zabawki

Moderator: JarekK
Oj tam oj tam jakto sie nie da :dDymitr pisze:@Vocal - nie jesteś na bieżąco z nowymi trendami - Choseni już nie grają, bo nie da się bitew wygrywać!
Ja tam biore infernala i ryucam 11-12 na siłe, ot taka taktykavocal pisze:Tak, bo szczytem obecnej taktyki jest wzięcie zbitki itemów i 2 warshrinów żeby chosenom dać 3warda i uraaaa do przoduEldritch pisze:Jasne. Niech żyje taktyka. Frenzy - Alleluja i do przodu !
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To wpadaj na turniej, zweryfikujemyKarlito pisze:Mi też jakiegoś wielkiego problemu nie robi, nauczyłem się już na nim grać.
otóż toswieta_barbara pisze:To wpadaj na turniej, zweryfikujemyKarlito pisze:Mi też jakiegoś wielkiego problemu nie robi, nauczyłem się już na nim grać.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dać się dało, ale rycki khorne`a były 4+, w Core, za 33 pkt, i ogólnie meta było inneMeter pisze:na stronie gnoma właśnie dodają nowe figurki i można się zorientować po ile będą.
forsakeni za 115 np.
swoją drogą dimitr zacznijmy ze kiedyś grało sie na masie khorna i jednak byli ludzie potrafili tym zagrać więc nie widze problemu. wystarczy troche więcej odganiaczek ktore kosztuja bagatela 30pkt
Release the Przemcio!
powiedz jeszcze od kogo dostaniesz książkę przed premierą - na pewno częściej będą organizowane takie promocje ^^Karlito pisze:Ja już w piątek będę miał księgę w domciu
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
po pierwsze: siema - kiedy wreszcie zamierzasz nas odwiedzić?Meter pisze:na stronie gnoma właśnie dodają nowe figurki i można się zorientować po ile będą.
forsakeni za 115 np.
swoją drogą dimitr zacznijmy ze kiedyś grało sie na masie khorna i jednak byli ludzie potrafili tym zagrać więc nie widze problemu. wystarczy troche więcej odganiaczek ktore kosztuja bagatela 30pkt
Dymitr pisze:po pierwsze: siema - kiedy wreszcie zamierzasz nas odwiedzić?Meter pisze:na stronie gnoma właśnie dodają nowe figurki i można się zorientować po ile będą.
forsakeni za 115 np.
po drugie - tak, tylko wtedy Frenzy nie była takim ciosem dla unitów, zwłaszcza przy 60pts za model
Księgę wcześniej będę miał od GW ponieważ przy Mail Orderze paczkę dostajesz już w piątek jak zamówiłeś odpowiednio wcześnie advence orderDymitr pisze:powiedz jeszcze od kogo dostaniesz książkę przed premierą - na pewno częściej będą organizowane takie promocje ^^Karlito pisze:Ja już w piątek będę miał księgę w domciu