Bazyliszek - wolne gadki.
Bazyliszek - wolne gadki.
czy wiadomo juz cos pewnego na temat bazyliszka? ja niestety w czasie arenowo - bazylowym moge sobie pozwolic tylko na 1 wyjazd i format bedzie decydujacy, chodzi mi glownie o potwierdzenie plotki o tym ze bazyl ma byc Open (czyli taki z thorekami, zielonymi rycerzami, thanquolami morghurami itp)
pzdr
pzdr
punkty to 2,5k.. bez thoreków 

Ale Speciale 7-ed moglimy być - z chęcią pograłbym sobie z empire z Karlem albo Baltarazem, a tak żygac się chce bo każde empire jest takie samo....nuda.Asassello pisze:punkty to 2,5k.. bez thoreków
Kto w tym roku robi Bazyla, JJ czy ktoś inny

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
LOL!dalmar pisze:[Kto w tym roku robi Bazyla, JJ czy ktoś inny![]()
![]()
Ktos inny!

JJ - "Ja teraz zwykły bandyta" - pogra sobie wreszcie trochę.

A Specialom precz - Chyba, że HElfickim...

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Open byłby wypaśny wziąłbym dwa Doom Wheele
i jakiegoś fajnego Speciala;]

ja bym sie nie obrazil za jakies ciutke ograniczenia magiiScimitar pisze:Czyli 2500 Limited bez ograniczeń ??

Też bym się nie obraził na to - ale i na wyższy format sobie rozpę dopakujęthurion pisze:ja bym sie nie obrazil za jakies ciutke ograniczenia magiiScimitar pisze:Czyli 2500 Limited bez ograniczeń ??ale jesli ten w.w. format sie potwierdzi to zdecydowanie wybieram bazyla.. na arene pojade jak juz naprawde nie bede mial co robic, a watpie ze tak sie stanie

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
jakby ktos na miesiac przed wyjsciem booka dopuscil na masterze kogos z pdfowym wydrukiem to bylby nielym świrkiempingus pisze:Z tego co wiem będą obowiązywały stare, ale moje informacje nie są z tych super potwierdzonych i przemyślanych źródeł.Jankiel pisze:Można będzie grać nowymi HE jak się będzie miało wydruk z pdf?

jajcarz..Jankiel pisze:Można będzie grać nowymi HE jak się będzie miało wydruk z pdf?

Jankiel sam kilka lat temu wpisałem do uściśleń punkt o nowych codexach żeby przegięć nie byłoJankiel pisze:Można będzie grać nowymi HE jak się będzie miało wydruk z pdf?

Mam tylko nadzieje że bedzie 2500 Limited, czyli "to co dobre nie powinno być poprawine".Jedy Knight pisze:JJ - "Ja teraz zwykły bandyta" - pogra sobie wreszcie trochę.dalmar pisze:[Kto w tym roku robi Bazyla, JJ czy ktoś inny![]()
![]()
A Specialom precz - Chyba, że HElfickim...
I powinny być speciale z 7 edycji, bo byłoby miło pograc sobie z Francem albo z Baltazerem a nie cały czas ten sam syf co teraz jest na turniejach.
Z Gorbagiem albo Grimgorem tez bym sobie pograł, bo chłopaki przez swoją specyfikę sugerują inny typ rozpisek to jest ciekawym urozmaiceniem