wchodzi minotaur +
- mag bez BSB
- BSB bez magii
bieda

To niewiele zmieni... Tam bieda aż piszczy. Kto w ogóle przytomny jest w stanie napisać takiego booka ? A narzekałem na WoCh. Toż to powergameryzm w czystej postaci... Żuku odpuść te bestyjki na małe punkty to złożymy coś na nowych mortalach bo mi całą wizję psujeszmisha pisze:zdejmij bestiom ograniczenie 200ptk na hero, zeby chociaz na minotaurach mozna bylo zagrac
wchodzi minotaur +
- mag bez BSB
- BSB bez magii
biedaale jakym mial figurki to bym zagral bestiami
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
vampire1308 pisze:nie chcę być niemiły czy coś, ale chyba istnieje temat do ustawki.... tu miały być wiadomości do IV ligi. Mi tam to nie przeszkadza, że tu sie ogłaszamy,ale może warto zrobić gdzieś wątek Rivendell i tam się umawiać?? taki pomysł
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole