Tylko mam pytanko, to miejsce na kole na którym stoi dwarf , które jest srebrne-ma być takie jakie jest czy farba się odłupała ?
Ogółem to figs miażdży system

Pozdr
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
tak, ma być srebrne... brak pomysłu jak inaczej rozjaśnić mosiądzNokimam pisze:Dobre!!!![]()
Ciekawy pomysł i wykonanie gites!
Tylko mam pytanko, to miejsce na kole na którym stoi dwarf , które jest srebrne-ma być takie jakie jest czy farba się odłupała ?
Ogółem to figs miażdży system
Pozdr
Karlito pisze:Mam sporo terenów od GW i zgadzam się że o wiele lepiej prezentuje się pole bitwy z takowymi. Fortified Manorhouse i Temple of Skulls mam już pomalowane, chcę zakupić drugi Fort żeby zrobić z niego osobną wierzę, Chapel i kolejne murki.
to zapraszamKarlito pisze:Też chcę zakupić zamek do oblężeń
tylko ja wszystko będę malować samemuKarlito pisze:Armia potężna tylko z malowaniem jesteś w plecy, u mnie 15k już pomalowane
mam tak sporą armię bo, posiadam np:Karlito pisze:Spoko możemy zagrać, mi niepomalowana armia nie przeszkadza. Jedyne czego na prawdę nienawidzę to granie na proxach. Po prostu gram tym co aktualnie posiadam bez żadnych kartoników albo Elfów robiących za Krasnoludy
Podstawki i generalnie pomysł na theme - "sam mjut", jak mawia Puchatek.dzikki pisze:Furda, że idzie, ale efekt końcowy może być niezły. Dawi marynarze - srogi pomysł.