Nowy WoCh
Moderator: JarekK
Re: Nowy WoCh
250, Regenka, 4+ save, 6+D3 Ataki + Stomp + breath weapon z WS 4 + lot. Dla mnie nie jest źle naprawdę.
P.S. W 2 dni nabiłem więcej postów niż przez ostatnie 2 lata chyba
P.S. W 2 dni nabiłem więcej postów niż przez ostatnie 2 lata chyba
Release the Przemcio!
Przemcio nie wszyscy grają na 2400 Euro. W bitwach, które ja gram spokojnie znajdzie się miejsce dla takiego combo Przecież nie muszę do rozpy brać tylko tych superhiper zajebistych jednostekPrzemcio pisze:Nie czaje co wy się tymi Chimerami jaracie przecież to SYF!!!! T5 i 4W za prawie 300 pkt...
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- swieta_barbara
- habydysz
Moze to tylko euforia konca tyry, ale wydaje mi sie, ze GW ostatnio same zajebiste booki robi.
Kiedy plik debelial?
Kiedy plik debelial?
Tak w sumie... zajrzyjcie sobie na pierwszą stronę i skonfrontujcie plotki i wyobrażenia powstałe na bazie tych plotek z rzeczywistością...debelial pisze:(...)
A WoC powinien być najpóźniej w ten weekend
PS: Naprawdę ten Army Book ciągle nie wyciekł nigdzie w całości?
- swieta_barbara
- habydysz
Na bank juz wyciekl, ale pod warunkiem, ze nie mozna sie pucowac.
Ja sobie dziś posiedziałem w zaprzyjaźnionym sklepie i poczytałem...
Cóż - łączę się z Wami w bólu... z dobrych rzeczy zostały Wam cory ,helenka i rydwany... cała reszta jest ..hmm ..słaba?
Najbardziej wquruwił bym się na miejscu ludzi którzy nakupili skullcrasherów... nie wydaje mi się ,żeby dało się tym grać przy cenie 78 za model z frenzy...
Rydwany macie niesamowite ! I figurki i do gry. Bohaterowie pozostają mocni - a magia przycięta- koniec Chosenów, spece i rary losowe i słabe... fajny będzie DP ale wydaje mi się ,że ciężko przy nim będzie zmieścić dużego maga...
TROLE - 10 pkt tańsze - nie wykluczone ,że wrócą do gry...
Jednym słowem nie zdwiłbym się bardzo jak by się okazało ,że chaos na euro zacznie dostawać +100 pkt
Cóż - łączę się z Wami w bólu... z dobrych rzeczy zostały Wam cory ,helenka i rydwany... cała reszta jest ..hmm ..słaba?
Najbardziej wquruwił bym się na miejscu ludzi którzy nakupili skullcrasherów... nie wydaje mi się ,żeby dało się tym grać przy cenie 78 za model z frenzy...
Rydwany macie niesamowite ! I figurki i do gry. Bohaterowie pozostają mocni - a magia przycięta- koniec Chosenów, spece i rary losowe i słabe... fajny będzie DP ale wydaje mi się ,że ciężko przy nim będzie zmieścić dużego maga...
TROLE - 10 pkt tańsze - nie wykluczone ,że wrócą do gry...
Jednym słowem nie zdwiłbym się bardzo jak by się okazało ,że chaos na euro zacznie dostawać +100 pkt
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Mam zupelnie inne osczucia.
Ja też. Mi nowy WoCh się podoba o wiele bardziej niż poprzedni.
Salamander Leslau
Może mieć z tego co wiem do 4 lvl, 35 za kazdy, Kosztuje z bazy tyle co obecny Sorc Lord Lvl 3Dymitr pisze:@PiotrzeB a może duży lvl dać na DP? ^^
Nowy WoCh na pewno jest... inny. Bardziej urozmaicony i na bank coś oprócz bandy tęczowców z 3+ wardem będzie się pojawiać - DP Khorne, DP Nurgle, DP tęczy. Chimery, Helki, Crusherzy wciąż są mocni, to 3W z As 1 i mega pierdolnięciem (6A S5 bez szarży magicznych, 3AS6 3AS5 magicznych w szarży jest moim zdaniem mocno srogie jednak).
Bardzo w stronę MSU poszedł nowy WoCh
Release the Przemcio!
Hmm PiotrB ma wbudowana opcje marudzenia i malkontenctwa wiec chyba zrozumiale Sorry Piotrek
chyba ze przypadkiem Nurglowe, slaneszowej czy tęczowej...zdecydowanie inny podręcznik czytamy
Ostatnio zmieniony 31 sty 2013, o 17:20 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
myślę ,że będzie obecny w każdej armii .. Tak jak i przynajmniej 3 rydwany corowe(sądzę ,że szybko zrobię się 0-3 na euro) - choć te ze speców po 130 pkt z KB z impaktów T6 i 5 w są też naprawdę super...no i figurki takie ,że odjazd....
Również poczyniłem pierwsze kminy herosów na podstawie booka. nie wiem tylko jak bsb złożyć
DP 400
tzeench, lv4 latanie. Chaos armour,
przedmioty
luckstone, spell shield,
mutacje
scaly skin (as 5+)
Soul feeder (za każdą otrzymaną ranę rzucamy D6 na 6 leczymy się )
Sorcerer lv2 nurgiel DS 160
Sorcer lv2 nurgiel chaos familiar (ekstra czar oraz +1 do chanelinga
DP 400
tzeench, lv4 latanie. Chaos armour,
przedmioty
luckstone, spell shield,
mutacje
scaly skin (as 5+)
Soul feeder (za każdą otrzymaną ranę rzucamy D6 na 6 leczymy się )
Sorcerer lv2 nurgiel DS 160
Sorcer lv2 nurgiel chaos familiar (ekstra czar oraz +1 do chanelinga
Ja myślę, że będzie jak z HE. Wszyscy się jarali jakie one mega przegięte, ASF i w ogóle i jak się skończyło/ +100pkt na euro i poluzowanie w ograniczeniach magii
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.