Nie nie powinna. Ma w Tamurkhanie podany koszt 205 pkt. i zasady " tak jak w booku WoCh".Durin pisze:Powinna;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Army Builder DataFile
Re: Army Builder DataFile
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- RedScorpion
- Falubaz
Obecnie jest jeszcze 205. Rozumiem również, że obecnie helka ma magiczne ataki (daemonic attacks)? Pytanie tylko czy w strzelaniu również?
A to nie doczytalem;/ pewnie to zeerratuja.... Przemek nie widzialem jeszcze boooka ale Tomek w topicu barbary pisze ze champion chosenow juz nie moze brac magic itemow.... Jesli to prawda to tez do zmiany
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Daemonic attacks. Wszystkie ataki, również stompy jak i ataki krasi. Tak jak Daemon Prince nowy.RedScorpion pisze:Obecnie jest jeszcze 205. Rozumiem również, że obecnie helka ma magiczne ataki (daemonic attacks)? Pytanie tylko czy w strzelaniu również?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Poprawione to co wykryliście
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- swieta_barbara
- habydysz
Bo nie ma. Przerzucasz tylko paly na ward i channel.
Dzieki za plik, po szkole zaczynam meczyc rozpy.
Dzieki za plik, po szkole zaczynam meczyc rozpy.
Z DP już poprawiłem też.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Tylko Hellcannon ma daemonic attacks, bez krasnali (jest zapis "Hellcannon only").Grolshek pisze:Daemonic attacks. Wszystkie ataki, również stompy jak i ataki krasi. Tak jak Daemon Prince nowy.RedScorpion pisze:Obecnie jest jeszcze 205. Rozumiem również, że obecnie helka ma magiczne ataki ()? Pytanie tylko czy w strzelaniu również?
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
W armybooku forsakeni nie mają chaos armora, ani żadnego save.
Salamander Leslau
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
A sorry rzeczywiście, patrzyłem na stronę 38
Salamander Leslau
Juggery powinny IMO mieć 3. Po prostu. Nie mają frenzy, bo MoK dotyczy jeźdzca (rider only).
Nie wiem, jak z knightami khorne`a, czy mają 1/2 konie i jak ma heros z markiem, ale imo skullcrusherowe 3 po prostu.
barding dla daemonic mounta kosztuje 6 zamiast 15
Nie wiem, jak z knightami khorne`a, czy mają 1/2 konie i jak ma heros z markiem, ale imo skullcrusherowe 3 po prostu.
barding dla daemonic mounta kosztuje 6 zamiast 15
Ostatnio zmieniony 2 lut 2013, o 19:30 przez trikk, łącznie zmieniany 3 razy.
Release the Przemcio!