WOC multikulti
WOC multikulti
Co prawdą Deamon Prince imo grywalny nie będzie (5T, 4W i 5+ WS...)
1 Daemon Prince of Slaanesh @ 565.0 Pts
Mark of Slaanesh; General; Magic Level 4; Chaos Armour; Daemonic Flight
Sword of Striking [15.0]
Charmed Shield [5.0]
Dragonbane Gem [5.0]
Flaming Breath [30.0]
Chaos Familiar [25.0]
Scaled Skin [20.0]
Allure of Slaanesh [15.0]
Soul Feeder [10.0]
1 Exalted Hero of Tzeentch @ 255.0 Pts
Mark of Tzeentch; Chaos Armour; Shield; Battle Standard; Barding, Great Weapon
Talisman of Preservation [45.0]
Potion of foolharidness [5.0]
Third Eye of Tzeentch [10.0]
1 Daemonic Mount @ [0.0] Pts
3x1 Chaos Chariot of Nurgle @ 125.0 Pts
3x5 Marauder Horsemen of Slaanesh @ 90.0 Pts
Mark of Slaanesh; Flail; Shield
2x3 * Skullcrushers of Khorne @ 234.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Ensorcelled Weapons; Chaos Armour; Shield
1 Chimera @ 275.0 Pts
Flaming Breath; Regenerating Flesh
2x5 Hellstriders of Slaanesh @ 95.0 Pts
Mark of Slaanesh; Spear; Shield
Najpierw spodobał mi się DP Slaanesha - sygnaturka i boosty z czarów są dla niego idealne, a później BSB z 5T, 3W, AS 1+, WS3+ z re-rollem 1!!!
1 Daemon Prince of Slaanesh @ 565.0 Pts
Mark of Slaanesh; General; Magic Level 4; Chaos Armour; Daemonic Flight
Sword of Striking [15.0]
Charmed Shield [5.0]
Dragonbane Gem [5.0]
Flaming Breath [30.0]
Chaos Familiar [25.0]
Scaled Skin [20.0]
Allure of Slaanesh [15.0]
Soul Feeder [10.0]
1 Exalted Hero of Tzeentch @ 255.0 Pts
Mark of Tzeentch; Chaos Armour; Shield; Battle Standard; Barding, Great Weapon
Talisman of Preservation [45.0]
Potion of foolharidness [5.0]
Third Eye of Tzeentch [10.0]
1 Daemonic Mount @ [0.0] Pts
3x1 Chaos Chariot of Nurgle @ 125.0 Pts
3x5 Marauder Horsemen of Slaanesh @ 90.0 Pts
Mark of Slaanesh; Flail; Shield
2x3 * Skullcrushers of Khorne @ 234.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Ensorcelled Weapons; Chaos Armour; Shield
1 Chimera @ 275.0 Pts
Flaming Breath; Regenerating Flesh
2x5 Hellstriders of Slaanesh @ 95.0 Pts
Mark of Slaanesh; Spear; Shield
Najpierw spodobał mi się DP Slaanesha - sygnaturka i boosty z czarów są dla niego idealne, a później BSB z 5T, 3W, AS 1+, WS3+ z re-rollem 1!!!
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
z markiem nurgla rydwany są jeszcze twardsze, ewentualnie zmieniłbym je na slaanesha - przy tylu fastach panik może być co nieco...
co do BSBka - ciężko mi znaleźć większego pancernika...
co do BSBka - ciężko mi znaleźć większego pancernika...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Bo nie istnieje:D
Imo DP Nurgle'a właśnie grywalny będzie... dzięki soul feederowi, trafianiu go na 6 i przede wszystkich lore attribute nurgl'a
Imo DP Nurgle'a właśnie grywalny będzie... dzięki soul feederowi, trafianiu go na 6 i przede wszystkich lore attribute nurgl'a
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Pewnie będzie, że trzeciego oka nie można użyć z wardem 3+
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Rabsp pisze:zapisek typubędzie idealnyMark of Tzeentch and Third Eye of Tzeentch cannot be used together
Świetny plan gdyby nie to że trzeba mieć mark tęczy, żeby móc brać ten gift;p
imo żaden nie będzie bo problem to on ma z dowolną maszyną, nie ważne jak trudno go będzie ubić w CC...Durin pisze:Bo nie istnieje:D
oczywiście mogę się mylić i Twój najnowszy zakup nie będzie się kurzył na półce
Nawet jesli meta sprawi ze bedzie rzadziej uzywany to chce go miec;)
To rownie dobrze moglbys powiedziec ze dowolny gd jest niegrywalny;p jesli na kraski nie bedzie mogl wyleciec trudno.... Wystarczajaco dobrze czaruje;p
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
To rownie dobrze moglbys powiedziec ze dowolny gd jest niegrywalny;p jesli na kraski nie bedzie mogl wyleciec trudno.... Wystarczajaco dobrze czaruje;p
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
W sumie prawda jest taka, że chłopak ma 5+warda i potrzebuje ile? Jedną turę przetrzymać?
Z unbreakable może wpaść w większość rzeczy i jakoś dać radę. Zresztą tam są jeszcze koksy bsb, crusherzy, helki, chimery itp
Z unbreakable może wpaść w większość rzeczy i jakoś dać radę. Zresztą tam są jeszcze koksy bsb, crusherzy, helki, chimery itp
Release the Przemcio!
ja widzę spore analogie Smok i rydwany de ...długo tym grałem - teraz będzie bardzo podobnie - DP + bsb + rydwany + cokolwiek... Rydwany wochu corowe mają 8 ruchu więc zasięg szarży jest znakomity...
LOL, dopiero zauważyłem to 8 ruchu. DziękiPiotrB pisze:ja widzę spore analogie Smok i rydwany de ...długo tym grałem - teraz będzie bardzo podobnie - DP + bsb + rydwany + cokolwiek... Rydwany wochu corowe mają 8 ruchu więc zasięg szarży jest znakomity...
Release the Przemcio!