Koncert życzeń
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Mam nadzieję że polepszą, bo inaczej 15 SW dalej będzie się kurzyć na półcediuk pisze:Ja jestem ciekawy co zrobią z Shadow Warriorami.

Wisła Kraków.
mi się wydaje że nasi SW to jednostka traktowana przez GW podobnie jak Forsakeni z WoC. Jednostka ciągnie za sobą klimat i ciekawe możliwości, ale jest zawsze troszeczkę za słaba by była grywalna.
Dadzą im np. AHW, +1BS i nagle SW będą kosztować 20 pkt za model.
Dadzą im np. AHW, +1BS i nagle SW będą kosztować 20 pkt za model.

a może jakis sniper rule 

wtedy by kosztowali 23 pkt...Kosa pisze:a może jakis sniper rule

Wole takich koksów za 23 niż takich wypierdków za 16 
W ostatecznosci wychodzi na jedno ale bądz co bądz mozna wtedy sobie o nich pomarzyc, jacy to świetni zabojcy z cienia

W ostatecznosci wychodzi na jedno ale bądz co bądz mozna wtedy sobie o nich pomarzyc, jacy to świetni zabojcy z cienia

forsakenów chyba delikatnie ugrywalnili w nowym booku więc może SW też się załapiąAsassello pisze:mi się wydaje że nasi SW to jednostka traktowana przez GW podobnie jak Forsakeni z WoC. Jednostka ciągnie za sobą klimat i ciekawe możliwości, ale jest zawsze troszeczkę za słaba by była grywalna.

Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Oni nadal mają jakiś kosmiczny koszt (chyba 19 pkt za piechotnego z frenzy), jak tak samo mają "ugrywalniać" SW to niech lepiej sobie w ogóle darują ich poprawianie.Havelock pisze:forsakenów chyba delikatnie ugrywalnili w nowym booku więc może SW też się załapiąAsassello pisze:mi się wydaje że nasi SW to jednostka traktowana przez GW podobnie jak Forsakeni z WoC. Jednostka ciągnie za sobą klimat i ciekawe możliwości, ale jest zawsze troszeczkę za słaba by była grywalna.

tak ale jak dasz im marka khorna to nagle masz piechote ktora ma frienzy i hatred a to juz jest interesujace
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Nadal jest to 19 pkt za madel (a nawet więcej bo jeszcze mark) które ma frenzy 
[ale już koniec o WoC, wracamy do HE]

zgoda, ale przenieśli ich do corów, więc może SW też tam wrócą i dzięki temu wrócą też na stoły (szanse pewnie bardzo znikome, no ale w końcu od tego jest ten tematAsassello pisze:Nadal jest to 19 pkt za madel (a nawet więcej bo jeszcze mark) które ma frenzy

Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Ta i temu deni whitelionsquadowi zabrali bydwuraki.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
oj tam, dostaną heavy boltery czy coś tam.