Bazyl Pożyczki
Re: Bazyl Pożyczki
Pożyczę figsa na Italiano, kontakt PMka 

Trubas pisze:Jedyny post, który wniósł coś do tematu! Brawo dla tego kolesia!Aron_Banalny pisze:dziś byłem na praktykach, a potem odwiedziłem dziadka. zjadłem u Niego zupę. oglądaliśmy jaka to melodia wydabla bla bla bla bla bla bla Grimgor bla bla bla bla Banialuki bla bla nie mieścisz dwóch bla bla bla Lordów![]()
Durin - Chaos Lord na Jaggu
Szef i muzyk Crusherów - Furion
18 maruderów - Przemcio
21 Worriorów z halabardami i tarczami (FCG) - Lazur
Gołe jagi - Duke, Zielony, Górken
sztandar crusherów - Tocz
Wszystko się zgadza?
Szef i muzyk Crusherów - Furion
18 maruderów - Przemcio
21 Worriorów z halabardami i tarczami (FCG) - Lazur
Gołe jagi - Duke, Zielony, Górken
sztandar crusherów - Tocz
Wszystko się zgadza?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Sorry za duble posta, ale niech się odświeży (widzę spore zapotrzebowanie)
Durin nie jedzie - pomalowany Chaos Lord na Juggerze dostępny! Tylko powazne propozycje ^^
Durin nie jedzie - pomalowany Chaos Lord na Juggerze dostępny! Tylko powazne propozycje ^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jednego pegaza do DE szukam, to juz ostatni potrzebny mi model! Najlepiej ze szmatą na BSB ale przyjmę kazdego
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Lazur - Jestem mega wdzięczny ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."