BSB: konwersja Borguta. GW przysłało mi pierwszego ze złą głową, więc dosłali drugiego oryginalnego. Sobie umyśliłem że tego pierwszego przerobię kiedyś na sztandarowego bo brak ładnych gotowych modeli
Dziękuję loko, traktuję to jak komplement Dla wszystkich nie czujących powołania do pędzla - maluję nieco ponad rok. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z jakąkolwiek formą sztuki plastycznej. To tylko i wyłącznie trochę cierpliwości i koledzy którzy podpowiadają co i jak
Szmata prawdopodobnie beastmenów (kolega który zbiera tą armię potwierdził) z doczepionym grotem włóczni od Savage Orków i czaszkami od Big Stabba (tez savage). Ręka Borguta ucięta przy tułowiu i doklejona nowa z patykiem od plastikowych Black Orków. Głowa nie mam pojęcia jaka, taką dostałem od GW z tym modelem. Kły na szmacie to naklejka z 40k, ale zbieram się do wycięcia szablonu i namalowania ich pędzlem, trochę większych i pod właściwym kątem.
Swojego pajonka będę jeszcze poprawiał, irytują mnie niepomalowane przeguby odnóży i jednolicie białe kły
Jeszcze pare drobiazgów do poprawy, ale nie mogę się powstrzymać od wklejenia fotki:
Grumlok & Gazbag z kolekcjonerki Warhammer: Age of Reckoning. Jeśli się zmieści w szereg obok jakiś chudzielców, będzie u mnie robił za generała.