Rozpiski
Moderator: JarekK
pamietajmy, że siedzi w tych trollach trogg, głupota z Ld 8, niańczony przez bsb-ka. Mówicie, żeby nie dzielić ich na 2 oddziały?, okej. zaraz zmienie. czy warshrine sie liczy za rydwan? A zresztą ja i tak nie gram na EURO
. Tak własciwie to na raziemam za sobą 5 gier przeciw noobom
Jakby ktos chciał na 2k, to ja chętnie, Warszawa.

"Walery: Niech się pan na mnie spuści
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Ld od Throgga 8 [od generała 9 stubborn], 3 ataki, które przechodzą przez szeregi, a nie marny 1 jak w ludziach. Hity z uderzenia, regeneracja 4+/3+ to dla cb brak save-a?trikk pisze:4 Ld? Głupota? Brak Save`a? 3 WS? 1I
3 ws boli, ale to wciąż normal hit na 4+ na 90% wrogów, ponadto od czego mamy 1 z nurgla? na herosów mamy throgga. rzyg na kawalerie też robi swoje! Czy throgg ma jakiś dodatkowy rzyg czy coś, nie mam pełnego podręcznika i o postaciach imiennych niewiele wiem

3000 [oby tym razem jakis epic fail mi nie wyskoczy w rozpisce!]
Mag lvl 4 nurgle, domena smierci, chaos familiar, scaly skin, dragonhelm, crown of command, filith mace, dawnstone
generał [postaram się go przemienić w demon princa]
425pts
festus, pan pijawek
190
throgg, król trolli
195
BSB tzeentha z talizmanem strażniczym, 3 okiem tzeentha, burning body, GW, demoniczny wierzchowiec, zakleta tarcza
[łazi solo, pomaga gdzie trzeba a potrzebowałem w armii płonących ataków. Tak sie tylko chce upenić: one nie dają magicznych ataków?]
13 wojowników chaosu nurgla z Gw/halabardami? i tarczami, gr. dowodzenia, sztandar dyscypliny
305
2x5 psów z vanguard
80
rydwan chaosu khorna
120
13 trolli
455 [siedzi w nich trogg]
gorebeast chariot khorna
140
Chimera z Flaming Breath i Regenerating Flesh
275
ołtarz chaosu tzeentha
135
5 skulcrusherów z ensorcelledami i gr. dowodzenia
420
Ostatnio zmieniony 7 lut 2013, o 23:14 przez DragoMir, łącznie zmieniany 2 razy.
Na Euro zakładając charioty 0-3
Lord Mag
MoT, Daemonic Mount, Barding,
Armour of Destiny,
Scaled Skin,
Flaming breath,
Dispel Scroll,
Obsidian Trinket,
Lvl 4, Lore of Metal
Exalted BSB
MoT, Daemonic Mount, Barding, GW
Charmed Shield,
Talisman of Preservation
Third Eye
Mag
MoN, Chaos Steed,
Chaos Familiar,
Lvl 2, Lore of Nurgle
3x Chariot
MoS
5 Warhounds
Vanguard
5 Warhounds
2x 5 Marauder Horsemen
Flail, Musician, MoS
3x Skullcrushers
EW
7 Knights
MoN, Standard, Musician
7 Knights
MoS, Standard, Musician
2399
Lord Mag
MoT, Daemonic Mount, Barding,
Armour of Destiny,
Scaled Skin,
Flaming breath,
Dispel Scroll,
Obsidian Trinket,
Lvl 4, Lore of Metal
Exalted BSB
MoT, Daemonic Mount, Barding, GW
Charmed Shield,
Talisman of Preservation
Third Eye
Mag
MoN, Chaos Steed,
Chaos Familiar,
Lvl 2, Lore of Nurgle
3x Chariot
MoS
5 Warhounds
Vanguard
5 Warhounds
2x 5 Marauder Horsemen
Flail, Musician, MoS
3x Skullcrushers
EW
7 Knights
MoN, Standard, Musician
7 Knights
MoS, Standard, Musician
2399
Release the Przemcio!
Po co dajesz BSB GW? Nie dość, że taka piekna inicjatywe marnujesz, to dostajesz tylko 1S ze wzgledu na siedzenie na koniu. Nie lepiej kopię?
W 8 edycji GW nie daje na wierzchowcu czasem +2S ? W 7 ed było rzeczywiście +1S ale w 8ed ta zasada zniknęła, czy jakieś zapiski to modyfikują ?DragoMir pisze:Po co dajesz BSB GW? Nie dość, że taka piekna inicjatywe marnujesz, to dostajesz tylko 1S ze wzgledu na siedzenie na koniu. Nie lepiej kopię?
Ostatnio zmieniony 7 lut 2013, o 00:19 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
W00t?DragoMir pisze:Po co dajesz BSB GW? Nie dość, że taka piekna inicjatywe marnujesz, to dostajesz tylko 1S ze wzgledu na siedzenie na koniu. Nie lepiej kopię?
Dostaje normalnie +2S, co robi ogromną różnicę. Zresztą on i tak jest niezabijalny, po co mu inicjatywa?
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Jezu DZIĘKI!!! A może Tzeenthu, czy ktolkolwiek! GW daje 2S z konia! JEEST!
3500
Mag lvl 4 nurgle, domena smierci, chaos familiar, crown of command, filith mace, zguba smoków [ward 2+ na płonace], tarcza uroku [2+ na 1sze trafienie]
generał
345pts
mag lvl 4 nurgle, domena nurgla, scaly skin, flaming breath, kamiń switu [przerzut armora], dragonhelm, filth mace, berło stabilnoci [1krotne uzycie +k6 rozproszenie]
other tricker's shard
425pts teraz jego spróbuje zamienić w demon princa
festus, pan pijawek
190
throgg, król trolli
195
BSB tzeentha z talizmanem strażniczym, 3 okiem tzeentha, soul feeder, GW, demoniczny wierzchowiec, zakleta tarcza
13 wojowników chaosu nurgla z Gw/halabardami? i tarczami, gr. dowodzenia, sztandar dyscypliny
305
2x5 psów z vanguard
80
rydwan chaosu khorna
120
13 trolli
gorebeast chariot khorna
140
gorebeast chariot
130
275
ołtarz chaosu tzeentha
135
5 skulcrusherów z ensorcelledami i gr. dowodzenia z banner of rage
445
3501pts
Mag lvl 4 nurgle, domena smierci, chaos familiar, crown of command, filith mace, zguba smoków [ward 2+ na płonace], tarcza uroku [2+ na 1sze trafienie]
generał
345pts
mag lvl 4 nurgle, domena nurgla, scaly skin, flaming breath, kamiń switu [przerzut armora], dragonhelm, filth mace, berło stabilnoci [1krotne uzycie +k6 rozproszenie]
other tricker's shard
425pts teraz jego spróbuje zamienić w demon princa
festus, pan pijawek
190
throgg, król trolli
195
BSB tzeentha z talizmanem strażniczym, 3 okiem tzeentha, soul feeder, GW, demoniczny wierzchowiec, zakleta tarcza
305
2x5 psów z vanguard
80
rydwan chaosu khorna
120
13 trolli
gorebeast chariot khorna
140
gorebeast chariot
130
275
ołtarz chaosu tzeentha
135
5 skulcrusherów z ensorcelledami i gr. dowodzenia z banner of rage
445
3501pts
I jak szczurze? jakies fajne pomysły miałem?
Można spróbować Dużego maga cienia i dużego nurgla, zeby mieć z obu czar -k3 do T... jak dobrze pójdzie, zabijesz jednostkę z T 4-5

- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Ale wiesz, że teraz zarówno w Lore of Nurgle, jak i Lore of Shadow jest zapis:"To a minimum of 1", gdy chcesz obniżać Toughness o D3?DragoMir pisze:Można spróbować Dużego maga cienia i dużego nurgla, zeby mieć z obu czar -k3 do T... jak dobrze pójdzie, zabijesz jednostkę z T 4-5

- Infernal Puppet
- Masakrator
No, czasy zabijania przeciwników klątwą leppera się skończyły
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

chyba miałeś racjęSzczur22 pisze:Będziesz tak wklejał rozpiski aż dojdziesz do ~15k punktów żeby móc grac z Karlitem?

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- swieta_barbara
- habydysz
Chyba na universalbattledebelial pisze:chyba miałeś racjęSzczur22 pisze:Będziesz tak wklejał rozpiski aż dojdziesz do ~15k punktów żeby móc grac z Karlitem?

Dragomir, naucz się edytować posty zamiast tworzyć trzy jeden pod drugim... Albo przemyśl chwilę czy już napisałeś wszystko co chciałeś 

http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- swieta_barbara
- habydysz
Mhm. A najlepiej zaloz wlasny temat w rozpiskach, bo strasznie tu spamujesz.
BTW vocal: dawno nie updatowales swojej galerii, a chcialem sie przyjrzec nowym kowbojom Debka, malo ujec dales.
BTW vocal: dawno nie updatowales swojej galerii, a chcialem sie przyjrzec nowym kowbojom Debka, malo ujec dales.
Wrzucę wrzucę;) Nie miałem czasu ich należycie obrobić bo cykane w mocnym pośpiechu więc wymagają trochę roboty:/
Za to wróci do galerii wątek chaosu, zabieram się niebawem za niego, bo mam tylko pomalowaną piątkę jazdy...
Miło że ktokolwiek jeszcze pamięta takiego dinozaura
Za to wróci do galerii wątek chaosu, zabieram się niebawem za niego, bo mam tylko pomalowaną piątkę jazdy...
Miło że ktokolwiek jeszcze pamięta takiego dinozaura

http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Chyba kpisz. Teraz Lepper to jest czar konczący nie oddział a armię!Infernal Puppet pisze:No, czasy zabijania przeciwników klątwą leppera się skończyły.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.