Kiedy tylko dowiedziałem się, że mają fajne makiety do Mordheim od razu poleciałem.Telchar, byłeś dzisiaj w Muzeum Narodowym?
A tak serio widziałem kiedyś tę wystawę przy okazji jakiejś tam wizyty z MN. Fotka pochodzi ze stronki muzeum
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Znajdź jakoś frajerów którzy zechcą przeciw niej grać, zbuduj wypasioną makietę bo inaczej nie dadzą się namówić i płać im za każdą rozgrywkę bo się za szybko zniechęcą...macie może jakieś porady dotyczące tej bandy
Torin pisze:Hmm to chyba nie próbowałeś grać taką bandą lub nie doczytałeś dokładnie jej zasad,
Po 1 - ilosc ran ma tu spore znaczenie.wcale nie jest tak dopakowana, no chyba ze patrzysz tylko i wyłącznie na ilość ran tomb lorda, mają sporo minusów, nie biegają, praktycznie strzelanie się u nich mija z celem, mało kto zdobywa doświadczenie co oznacza ze gra nimi z czasem staje się ciężka.
Nazwanie Karola laikiem - epic rotflNo ale fakt, laik się podnieca jak widzi 3 rany u kapitana:D
Koles, przystopuj.PS: Ja swoim kumplom nie muszę płacić żeby zemną grali, współczucia jeśli masz takie doświadczenia, ale nie martw się, przestaniesz być marudny to pewnie ci wybaczą:)