Witam założyłem sobie bloga z fanficami z uniwersum naruto http://naruto-opowiadania-yaoi-yuri.blogspot.com , a ponieważ w ostatnim miesiącu miałem około 18 tysięcy wyświetleń i teraz mam ich śrenio 800 dziennie pomyślałem sobie że mógłbym parę złoty na nim zarobić.I tu pojawia się problem nie wiem jak,Reklamy adsense odpadają ponieważ uważają że treść jest nieodpowiednia ,chociaż to tylko opowiadania z wątkami yaoi czasami.Znacie może sposób by zarobić parę zloty na blogu a którym już ludzie wchodzą? Adtaility odpada według mnie za bardzo oszukańczy system.
Aha i jak mogę odblokować konto adesense? Chciałbym dać reklamy do filmików na youtubie ale z powodu nieodpowiedniej według nich treści na tym blogu zablokowali mi konto.
Co mam zrobić
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Co mam zrobić
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
1 kolega ma bloga na którym chce umieścić reklamy
2 w zeszłym miesiącu łącznie miał 18k wyświetleń a teraz ma 800 dziennie
3 Reklamy adsense odpadają ponieważ uważają że treść jest nieodpowiednia
4 Adtaility odpada według autora za bardzo oszukańczy system.
5 jak mogę odblokować konto adesense ? ( Chciałbym dać reklamy do filmików na youtubie ale z powodu nieodpowiedniej według nich treści na tym blogu zablokowali mi konto. )
Rozbiłem na punkty ku czytelności
2 w zeszłym miesiącu łącznie miał 18k wyświetleń a teraz ma 800 dziennie
3 Reklamy adsense odpadają ponieważ uważają że treść jest nieodpowiednia
4 Adtaility odpada według autora za bardzo oszukańczy system.
5 jak mogę odblokować konto adesense ? ( Chciałbym dać reklamy do filmików na youtubie ale z powodu nieodpowiedniej według nich treści na tym blogu zablokowali mi konto. )
Rozbiłem na punkty ku czytelności