Co mam zrobić

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Co mam zrobić

Post autor: Ryosuke »

Witam założyłem sobie bloga z fanficami z uniwersum naruto http://naruto-opowiadania-yaoi-yuri.blogspot.com , a ponieważ w ostatnim miesiącu miałem około 18 tysięcy wyświetleń i teraz mam ich śrenio 800 dziennie pomyślałem sobie że mógłbym parę złoty na nim zarobić.I tu pojawia się problem nie wiem jak,Reklamy adsense odpadają ponieważ uważają że treść jest nieodpowiednia ,chociaż to tylko opowiadania z wątkami yaoi czasami.Znacie może sposób by zarobić parę zloty na blogu a którym już ludzie wchodzą? Adtaility odpada według mnie za bardzo oszukańczy system.
Aha i jak mogę odblokować konto adesense? Chciałbym dać reklamy do filmików na youtubie ale z powodu nieodpowiedniej według nich treści na tym blogu zablokowali mi konto.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

punkt 1: zacznij pisać po polsku, bo z sensem wypowiedzi jesteś na bakier.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

1 kolega ma bloga na którym chce umieścić reklamy
2 w zeszłym miesiącu łącznie miał 18k wyświetleń a teraz ma 800 dziennie
3 Reklamy adsense odpadają ponieważ uważają że treść jest nieodpowiednia
4 Adtaility odpada według autora za bardzo oszukańczy system.
5 jak mogę odblokować konto adesense ? ( Chciałbym dać reklamy do filmików na youtubie ale z powodu nieodpowiedniej według nich treści na tym blogu zablokowali mi konto. )

Rozbiłem na punkty ku czytelności :)

ODPOWIEDZ