Teraz możesz kłódkowaćTomash pisze:Przemas chyba wyjaśnił wszystko.
A poza tym tak jak Oskar i Kruti napisali - żałuję, że wywołałem flejma wspominając o nieswoich oskarżeniach pod adresem sędziów.
Tym bardziej szacun dla (między innymi) sędziów Mahonia i Przemasa, że po męsku podjęli temat i rzeczowo zbili każdy zarzut.
Zakłódkowałbym, ale znowu będzie że chcę mieć ostatnie słowo.
Polski Golden Demon
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Trafiasz na dwójkach, ranisz na czwórkach. no armour save.Kruti pisze:Sam muszę udzerzyć się w piersi...

O, teraz?Kruti pisze:Teraz możesz kłódkować
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jak sobie życzyszKruti pisze:Nie - teraz

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny