A! ten wał... tyle ich, że mi się pomyliły....

Zgadzam się z postem Karlee'ego, który jest poniżej...
Ah, pamiętam jak w pierwszej partii turnieju w moich 15 BK z War Bannerem wpadły cztery bazy Swarmów Swinga, które jak sie okazało, miały poison, hatred i killing blow ze scenariusza.Barbarossa pisze:Szczerze? Przegięliście z zasadami. Scenariusz nie powinien polegać na "jak rzucę dobrze, wygrywam". ...
Takich niezrównoważonych zasad spodziewałbym się raczej po lokalu.
Holan pisze: Gracz A: "Ja mam muzyka."
Gracz C: "Ja też.Stoimy."
Gracz A: "Pokaż rozpiskę."
Gracz B: "Ty też pokaż."
Gracz A: "Przecież ty nie masz muzyka!"
Gracz B: "Ty też nie!"
Legendarna bitwa![]()
Pozdrawiam
Ja wiem.zafael pisze: btw a kto wie kto uciekał tancerzami
Generalnie ta historia, choc nigdy nie miala miejscaHolan pisze: A ładnie to tak przekłamywać na wyimaginowanych sytuacjach.![]()
O ile mnie pamięć nie myli to powinno być tak:
Legendarna bitwa![]()
Pozdrawiam
To jest warhammer. Wygrywa sie, bo przeciwnik rzucil 2 razy jedynke pod rzad na kowadle, bo przeciwnik nie zdal kluczowego brejka, bo rzucilo sie popychaczke na IFce w kluczowym momencie. Dodatkowy ruch trafia sie na dwoch jedynkach, czyli trafi go jeden na trzech zawodnikow w ciagu calego turnieju.Barbarossa pisze:Szczerze? Przegięliście z zasadami. Scenariusz nie powinien polegać na "jak rzucę dobrze, wygrywam". Tymczasem niektóre wały w połączeniu z bardzo wieloma jednostkami mogą totalnie zmienić wynik bitwy, że choćby o 15 BK ruszających się 28 cali w ciągu tury wspomnę. Albo lizakowa kawaleria - 14", 14", szarża z magicznego sztandaru. Fajnie by się wam z czymś takim grało? Nie wydaje mi się, bo to żadna zabawa przegrać, bo przeciwnik fartownie rzucił w głupiej tablece
czy screamery moga dzieki temu zrobic 2x slashing atak w jedna ture?2. Mobilny wał.
Gracz B: "Jak to jest mozliwe, że Twoje skinki są po pierwszej turze na 30 calu?"
Na koniec movement phase Twój wybrany oddzial wykonuje doddatkowy ruch. Nie moze szarżować.
czy spawn po wyjsciu z krawedzi moze dojsc do walki, czy zatrzumuej sie 1 cal od wroga?Biwa 3:
Gracz A: Jak to tego oddziału tu nie było? Po prostu o nim zapomniałeś!"
Wybierz dowolny oddział, który nie zostanie wystawiony normalnie. Pojawi się on na polu bitwy zgodnie z zasadami krasnoludzkich górników.
Holan, Holan.. Tak to jest jak się regulaminu nie czyta8. Rozpiskowy wał.
Gracz A: "Remis. Ja mam muzyka."
Gracz C: "Ja też. Stoimy."
...
Kilka godzin później, wracając do swoich rodzinnych miast:
Gracz A: "W sumie nawet go nie oszukwiałem. Z wyjątkiem tego muzyka."
Gracz C: " Oszukałem go na muzyku. W sumie zawsze go miałem w rozpisce, ale tym razem zabrakło punktów..."
A ładnie to tak przekłamywać na wyimaginowanych sytuacjach.
O ile mnie pamięć nie myli to powinno być tak:
Gracz A: "Ja mam muzyka."
Gracz C: "Ja też.Stoimy."
Gracz A: "Pokaż rozpiskę."
Gracz B: "Ty też pokaż."
Gracz A: "Przecież ty nie masz muzyka!"
Gracz B: "Ty też nie!"
Legendarna bitwa
Scenariusze są narazie nie sprecyzowane we wszystkich aspektach i sytuacjach, więc zachęcam do zadawania pytań na gg moje lub Rusinka i będziemy stralai się sukcesywnie precyzować wszystko.1.Wszystkie cytaty znajdujące się w regulaminie są fikcyjne, a wymienione zdarzenia nie miały miejsca. Podobieństwo Graczy A, B, C i D do realnych postaci jest przypadkowe.