bo się nie da mieć magicznych broni na rycerzachEldritch pisze:masz klocek kawalerii za kolejne 600 pkt który nie ma magicznych broni
Rozpiski
Moderator: JarekK
Re: Rozpiski
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
pokazuję i objaśniam:
ensorcelled weapon daje +1 do siły i magiczne ataki, a nie jest już magiczną bronią dającą +1 do siły. Nie da się mieć więc magicznej broni na Ryckach (jaggach) a jedynie magiczne ataki
proste?
ensorcelled weapon daje +1 do siły i magiczne ataki, a nie jest już magiczną bronią dającą +1 do siły. Nie da się mieć więc magicznej broni na Ryckach (jaggach) a jedynie magiczne ataki
proste?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jednym słowem baner z flamingami działa na nie ?Dymitr pisze:pokazuję i objaśniam:
proste?

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Kacper - najlepsze kminy sprzedajesz:)
to dodam swoje:
4+ warda na poisony za 15 pts (w giftach)
3+ warda na pierwszą ranę za 15pts
4+ warda na lataczy za 5 pts
ostatnio kminię jak caddiego złożyć:D
to dodam swoje:
4+ warda na poisony za 15 pts (w giftach)
3+ warda na pierwszą ranę za 15pts
4+ warda na lataczy za 5 pts
ostatnio kminię jak caddiego złożyć:D
Ja myślę o Caddy z ES, DS i Talisman of protection na dysku i metalem. Przy mega latająco naporowej armii myślę, że nie będzie jednak pierwszy do odstrzału, szczególnie po zużyciu DSa. A ma 5A z S4 na nowym dysku, ogarnia śmieci, fasty, nawet może się pokusić o klocki +-20 osobowe. (3 ranki + sztandar vs szarża i ze 2 rany na T3, przy BSB może ustać)
Druga opcja to koń, MR1, DS i Ironcurse Icon do knightów Tzeentcha, żeby mieli 5+warda na magię i maszyny z metalem, albo bez marka i death.
Druga opcja to koń, MR1, DS i Ironcurse Icon do knightów Tzeentcha, żeby mieli 5+warda na magię i maszyny z metalem, albo bez marka i death.
Release the Przemcio!
ja caddiego jeśli się okaże że jest niezbędny widzę tak:
Slaanesh + spręzyna
chaos familiar i lore of shadow. W połączeniu z Nurglem daje potencjalne dwa czary -d3 TO no i w Nurglu jest masa testów TO...
Do tego dragonhelm, opal amulet no i scroll 250 pkt.
No i jest też opcja ze slaaneshem i graniem na czarach random movement:) Ale wydaje mi się, że fajniej sie komponuje shadow.... przykładowo, dostajemy kontre, nie uda się z nurgla podnieść TO, to z shadowa obniżymy siłe... no i miasma przy marku nurgla to nowa jakość:D
Slaanesh + spręzyna
chaos familiar i lore of shadow. W połączeniu z Nurglem daje potencjalne dwa czary -d3 TO no i w Nurglu jest masa testów TO...
No i jest też opcja ze slaaneshem i graniem na czarach random movement:) Ale wydaje mi się, że fajniej sie komponuje shadow.... przykładowo, dostajemy kontre, nie uda się z nurgla podnieść TO, to z shadowa obniżymy siłe... no i miasma przy marku nurgla to nowa jakość:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Obniżanie T+tzeentchowe testy T?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Durin pisze:ja caddiego jeśli się okaże że jest niezbędny widzę tak:
Slaanesh + spręzyna
I......................................................... jest nielegalny, bo chaos familiar to arcane

Release the Przemcio!
- swieta_barbara
- habydysz
Taniocha, wykup mu chociaz poziom 

Fakt to bez familiara.
Vocal?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Vocal?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.