Bardzo fajny nic dodać nic ujac m isie podoba jest wielki brutalny ogromny i świetnie wygląda ci goście z GW mogą się schować i już.
A ty przypadkiem do ASP albo innej szkoły nie chodzisz hmm?
No bo naprawdę jestem pełen szacunku i podziwu dobrze ze GW nie czepia sie figurek wykonywanych "ręcznie". No i nie wiem co mam jeszcze napisać i już, no to może dalszych udanych
FIGURKI MARCELLE'a - Black Ork
Moderator: Kołata
Haha - reanimacja tematu
Oki- wiec tak:
1. Do ASP nie chodze i nie chodzilem. Jestem z wyksztalcenia budowlancem, ukonczylem Politechnike Wroclawska i przez to robie swietne zbronia z drucikow do modeli
2. Na podstawkach sie nie znam, bo nie gram, ale robiac go ustawialem bodajze na takiej 4x4 cm - najbardziej mi pasowala ( a jaka to wogole jest ?)
3. Jest kolejna figurka - goblin na squigu. Pokazywalem na Polconie i wszystkim sie niezmiernie podobal - moze ktos z Was go widzial na zywo.
Jak zrobie zdjecia to pokaze.
Oki- wiec tak:
1. Do ASP nie chodze i nie chodzilem. Jestem z wyksztalcenia budowlancem, ukonczylem Politechnike Wroclawska i przez to robie swietne zbronia z drucikow do modeli
2. Na podstawkach sie nie znam, bo nie gram, ale robiac go ustawialem bodajze na takiej 4x4 cm - najbardziej mi pasowala ( a jaka to wogole jest ?)
3. Jest kolejna figurka - goblin na squigu. Pokazywalem na Polconie i wszystkim sie niezmiernie podobal - moze ktos z Was go widzial na zywo.
Jak zrobie zdjecia to pokaze.