HE posiadaja bardzo fajny rydwan :-)swieta_barbara pisze:Tu jest moj pomysl na Chimere - trzeba jej tylko jeszcze jakis inny leb dorobic, ale skonwertowalbym dwie rozne glowy :]
Żelazna Nawałnica
Re: Żelazna Nawałnica
- swieta_barbara
- habydysz
DnD i Soulblight na wszystko sa dobre, a death jeszcze dodatkowo karci imperium, ktore jak juz Rince zauwazyl jest mocna kontra na WoC. No i z tym kombatem to nie przesadzajmy, DP tylko w kilku paringach bedzie mogl lajtowo leciec do kombatu.Durin pisze:słońce tylko na kilka pairingów, snajperke... szczerzę wątpie, żeby ogarniający gracze trzymali herosów we front arcu dp.... będącego w combacie.... a regenka, obniżanie to, testy to są dobre na wszystko:)
Death ma tez niezly atrybut.Rince pisze:No i atrybut...
Na pewno trzeba obie opcje przetestowac, mozemy sprobowac sie z nurgle w tygodniu po Bazylu Blazej (zona wyjezdza ).
- swieta_barbara
- habydysz
W porownaniu do imperium - syf. Ale da sie grac.
- swieta_barbara
- habydysz
To moze na nowy draft takie zlozenie lordow:
Daemon Prince of Slaanesh: General; Chaos Armour; Wings; Scaled Skin; Charmed Shield; Dragonbane Gem @ 330
Daemon Prince of Nurgle: Chaos Armour; Enchanted Shield @ 270
Daemon Prince of Slaanesh: General; Chaos Armour; Wings; Scaled Skin; Charmed Shield; Dragonbane Gem @ 330
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W tym momencie masz 2 modele za 300 punktów, które anie super nie walczą, ani nie czarują, a 1 nawet nie lata. Do tego całkiem latwo je zabić.... Nie wiem czy to super deal...swieta_barbara pisze:To moze na nowy draft takie zlozenie lordow:
Ja już bym olał tego demona, albo składał jednego porządnego np slaanesha albo zaczął myśleć nad normalnym lordem z 3+ wardem na dysku lub mouncie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Cauliflower pisze:W tym momencie masz 2 modele za 300 punktów, które anie super nie walczą, ani nie czarują, a 1 nawet nie lata. Do tego całkiem latwo je zabić.... Nie wiem czy to super deal...swieta_barbara pisze:To moze na nowy draft takie zlozenie lordow:
Ja już bym olał tego demona, albo składał jednego porządnego np slaanesha albo zaczął myśleć nad normalnym lordem z 3+ wardem na dysku lub mouncie.
Kurde, patrz Kali.
Wochowcy wpadają na pomysł duo Demon Princów
Też tak kminiliśmy w DoChu, ale tam to było megakiepskie i tu pewnie też będzie
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Naprawdę chcesz porównywać wochowego deamon princa do dochowego....JaceK pisze: Kurde, patrz Kali.
Prosze Cię
ale jak widać jest nadzieja
A teraz zacznę takiego trolla, żeby chłopaki mieli o co walczyć!
Swoją drogą, czy DP dostaje dodatkowe hity z lore of light?
Skąd w zasadzie wiadomo co jest demonem, a co nie? Nie ma zasady deamonic i się nie sypie jak demon, ani nawet jak undead?
Czy wszystko co ma w nazwie deamon dostaje takie hity?
Iron Deamon lub Deamon slayer również??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Nie no - porównanie bez sensu, tak sobie żartowałem.Cauliflower pisze:Naprawdę chcesz porównywać wochowego deamon princa do dochowego....JaceK pisze: Kurde, patrz Kali.
Prosze Cię
ale jak widać jest nadzieja
A co do nadziei - dlatego sobie wczoraj nabyłem model DP
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Oj tam, oj tam, mam juz za soba playtesty. Demon spokojnie hula bez leczenia i skory. Skora leci na bsbka kosztem bardingu i tarczy. Dzieki temu ma tez 1+ w combacie.
Potega demona polega na nurglu + wsie 9, unbreaku i atrybucie nurgle'a. On ma leciec za cala armia, pushowac, wywierac presje szarzami na 10+, i czekac az kulnie booscik. Demon z 9ws, -1 do hita, tafem 7 i 6ma ranami jest imba i nie jest mu potrzebne ani leczenie, ani sejw.
Chwilowo wypadla mi druga chimera. Zastanawiam sie, jak bardzo potrzebny jest DS, czy jest sens probowac utwardzac maga i dawac mu kobyle/dysk + lvl. 255 punktow za takiego chlystka to zdecydowanie zbyt duzo. Ewentualnie rozkminiam gorbeast + pieszy caddy, albo 2 gorebeasty.
Potega demona polega na nurglu + wsie 9, unbreaku i atrybucie nurgle'a. On ma leciec za cala armia, pushowac, wywierac presje szarzami na 10+, i czekac az kulnie booscik. Demon z 9ws, -1 do hita, tafem 7 i 6ma ranami jest imba i nie jest mu potrzebne ani leczenie, ani sejw.
Chwilowo wypadla mi druga chimera. Zastanawiam sie, jak bardzo potrzebny jest DS, czy jest sens probowac utwardzac maga i dawac mu kobyle/dysk + lvl. 255 punktow za takiego chlystka to zdecydowanie zbyt duzo. Ewentualnie rozkminiam gorbeast + pieszy caddy, albo 2 gorebeasty.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- swieta_barbara
- habydysz
I jak mu idzie? Mi sie ten pomysl nawet spodobal, kto wie czy nie najbardziej ze wszystkich, jakie do tej pory mialem na WoC.Dymitr pisze:Dwa DP to khumek od 2 tygodni ogrywa.
- swieta_barbara
- habydysz
No tak to nie ma, ze masz wszystko co chcesz. Poza tym kupilem sobie spoko figse na pieszego DP Nurgla: