Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 05.02.13 kolejny chaośnik
Iga, co Ty ostatnio masz z tymi max jasnymi kreseczkami na drewnie i futrze? Tak jakoś dziwnie to wygląda...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podoba mi się absolutnie wszystko. poza może styliskiem topora - jakoś do mnie te jasne kreski nie przemawiają, ale co ja tam mogę krytykować, żebym umiał chociaż w połowie tak...
smiejagreg to nie krytyka bo krytyka to stwierdzenie negatywne to Twoje spostrzeżenia ,gdy widzisz figurkę i wiesz czy Ci się podoba czy nie ,lub co można było zrobić lepiej .
To jest ładne co sie komu podoba ale model został wykonany w stosownych kanonach technicznych jak i kolorystycznych oczywiście można by wyeliminować idąc oceną Przedmówców rozbielenia ,które dają plusy ujemne tej figurce.
Haosnik fest bardzo dobrze zauważona różnica kolorystyczna między nmm topora a tarczy.
Martwi mnie tylko popularne ocenianie malowania figurki po warsztacie twórcy.
Przepraszam za offtopowego spama
To jest ładne co sie komu podoba ale model został wykonany w stosownych kanonach technicznych jak i kolorystycznych oczywiście można by wyeliminować idąc oceną Przedmówców rozbielenia ,które dają plusy ujemne tej figurce.
Haosnik fest bardzo dobrze zauważona różnica kolorystyczna między nmm topora a tarczy.
Martwi mnie tylko popularne ocenianie malowania figurki po warsztacie twórcy.
Przepraszam za offtopowego spama
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dorób podstawkę koniecznie - wtedy będzie wypas
rzeźba koszmarna, ani Iga ani C'tan go nie uratowali... ech... może zmiana głowy?
tak czy siak, Iga - bardzo dobra robota - as always!!
tak czy siak, Iga - bardzo dobra robota - as always!!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne, czyste malowanie - szkoda, że sam model nie dorównuje do Twojego poziomu . Nie taki miał być nowy chaos...
Standardowo - na świetnym poziomie. wszystko pięknie i czysto.
mam jakieś mieszane odczucia kiedy patrzę na płaszcz z tyłu. Przy kierunku światła wychodzi na to że płaszcz jest podświetlany z pod naramiennika. Podejrzyj C'tana. na czerwonym płaszczu (z prawej) widać tę różnicę. Naramiennik rzuca cień a załamanie płaszcza na mieczu jest najbardziej wysunięte a przez to najjaśniejsze (płaszcz z lewej).
Ale co ja tam wiem …
mam jakieś mieszane odczucia kiedy patrzę na płaszcz z tyłu. Przy kierunku światła wychodzi na to że płaszcz jest podświetlany z pod naramiennika. Podejrzyj C'tana. na czerwonym płaszczu (z prawej) widać tę różnicę. Naramiennik rzuca cień a załamanie płaszcza na mieczu jest najbardziej wysunięte a przez to najjaśniejsze (płaszcz z lewej).
Ale co ja tam wiem …
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
A mnie się najbardziej płaszcz podoba Taki Tzeentchowy
piekne malowanie nie sposób wogóle tak malowac ja juz 4lata maluje a nawet w połowie nie potrafie tak jak wy:D
gratulacje<może dlatego ze uczyłem sie z internetowych filmików>
Ignis ile schodzi ci z malowaniem takiego elfa na tak zajebistym poziomie ciekawosc mnie zżera wliczając przerwy w wysychaniu farbki:D
Pozdrawiam
Kuros
gratulacje<może dlatego ze uczyłem sie z internetowych filmików>
Ignis ile schodzi ci z malowaniem takiego elfa na tak zajebistym poziomie ciekawosc mnie zżera wliczając przerwy w wysychaniu farbki:D
Pozdrawiam
Kuros
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Prosta sprawa. Przed bitwą lateksowe rękawiczki i jedziemy