[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
ooo... widze że znów na ostro najs.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
No bez jaj - wy będziecie mnie uczyć kultury na tym forum? Proszę was...
Zapytałem może i głupio ale nie jestem alfą i omegą - tym bardziej ,że nie tylko ja pytałem... Skoro ktoś pisze DRAFT 2 to myślę sobie ,że wie coś czego ja nie wiem. ZAPYTAŁEM GRZECZNIE.
Zapytałem może i głupio ale nie jestem alfą i omegą - tym bardziej ,że nie tylko ja pytałem... Skoro ktoś pisze DRAFT 2 to myślę sobie ,że wie coś czego ja nie wiem. ZAPYTAŁEM GRZECZNIE.
Na to otrzymałem jak że grzeczną odpowiedzPiotrB pisze:siem zgubiłemgdzie znajdę draft 2?
i to ja jestem Chamem? Ja rozumiem ,że kolegów się wspiera ale może bez przesady...Cauliflower pisze:
Czy Wy jesteście ludzie ułomni??
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, o 20:59 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Abstrahując od zaistniałej sytuacji prosiłbym o wyzywanie się zgodnie z regułami pisowni: http://www.sjp.pl/Cham
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Przeglądam sobie internety, a tam.... słuchawki dla GniewkaGniewko pisze:Tęczowy spam z Bazyla ciężko będzie pobić

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Czyli osoby które przyjada w piątek albo:Andrew pisze:Inferno pisze:Czy jest możliwość przyjazdu w piątek?
odsyłam do opisu w rozdziale BAZA NOCLEGOWA:
Pozycje 1-4 rezerwujecie za naszym pośrednictwem. Pozycję nr 5 rezerwujecie samodzielnie.
1. Włocławskie Centrum Kultury: darmowe noclegi na bocznych salkach w budynku gdzie będzie odbywał się turniej (pracujemy nad wypożyczeniem materaców z okolicznych szkół. na tej miejscówce nie ma pryszniców). nocowanie w WCKu sugerujemy urodzonym imprezowiczom.
2. Bursa Szkolna (Schronisko Młodzieżowe) [około 150 metrów od WCK]:
- dla około 50 osób nocleg na stołówce (materace, kołdry zapewnione) 5zł/os
- dla około 20 osób pokoje 3 osobowe po 20zł/os (studenci i uczniowie), 23zl/os (pozostali)
[osoby, które planują przyjechać w piątek, za drugą dobę płacą 14zł/os][w bursie śpimy, nie imprezujemy]
wychodzi, że tak nawet zniżkę dają
a) śpią za darmo w szkole
b) śpią za 14nastka w bursie?
niestety nie ma możliwości spania w WCKu z piątku na sobotę.
pozostają hotele i bursa.
w bursie pierwsza doba 20/23zł, druga 14zł.
edit. bulu mnie wyprzedził
pozostają hotele i bursa.
w bursie pierwsza doba 20/23zł, druga 14zł.
edit. bulu mnie wyprzedził

Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, o 23:16 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
OksymoronInferno pisze:spokojnych frontowców

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja się nie pojedynkuję. Znam kolesia tylko z pozdrowień Duka na Bazylu...Lazur pisze:Nie róbcie chłopakom bydła w temacie. Odłóżcie sztachety i idźcie się pojedynkować na gołe klaty gdzie indziej...
Gniewko, do twarzy by Ci było w tych nausznikach

Jak będziesz zamawiał pamiętaj o Jagalu!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole