spoko, i tak zdążą wystrzelać łukiRelosu pisze:chlopaczki jezeli chca strzelic w lucznikow to musza pomaszerowac i nie strzela w 1 turze w ogole

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
spoko, i tak zdążą wystrzelać łukiRelosu pisze:chlopaczki jezeli chca strzelic w lucznikow to musza pomaszerowac i nie strzela w 1 turze w ogole
To wolisz stać w 2 szeregach do strzelania, czy w 4 do bicia m ogarnij się, bo piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.faj3r pisze:...ale do takich zadań jak piszesz lepsi są LSG. Też maja łuki, ale w walce biją spearami czyli w przypadku elfów z 3-4 szeregów no i mają tego sava na 5+ niby mało, ale zawsze coś się odbije.
Kolego, co daje Ci prawo pisania, że nie mam pojęcia o czym piszę? Masz inne zdanie - wyraź je - ale proszę nie obrażaj mnie publicznie na forum, bo nie masz do tego podstaw - tylko dla tego, że nie podoba Ci się to co napisałem, lub nie rozumiesz o czym mówię.WojtuśŚ pisze:To wolisz stać w 2 szeregach do strzelania, czy w 4 do bicia m ogarnij się, bo piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.
ty sie wojtus ogarnij, internetowy napinaczu, bo ci zylka peknie. Lsg tez mozna ladnie wykorzystac nawet stojac w 4 szeregach panowie, chcial bym przypomniec o zasadzie volley, ale jest tez masa innych rozwiazan. NIektore beda dzialac z innymi kminami niz np ty grasz.WojtuśŚ pisze:To wolisz stać w 2 szeregach do strzelania, czy w 4 do bicia m ogarnij się, bo piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.faj3r pisze:...ale do takich zadań jak piszesz lepsi są LSG. Też maja łuki, ale w walce biją spearami czyli w przypadku elfów z 3-4 szeregów no i mają tego sava na 5+ niby mało, ale zawsze coś się odbije.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()