Ile CR'a nabiłeś najwięcej?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ile CR'a nabiłeś najwięcej?
Ktoś załorzył temat o możliwie największym ujemnym cr.
Pochwalcie sie jaki największy CR nabiliście
Mój rekord :
-14 dla przeciwnika
jak:
Flanka, 5 trupów, przewaga, sztandar, Warbanner, Bsb, i wynik 5 na battle bannerze.
Przeciwnik miał sztandar i nic nie zabil
No kto mnie pobije?
Pozdrawiam!
P.S. I zrobiłem to na knightach Imperialnych z savem 1+ a nie jakims scierwie typu zombie
Pochwalcie sie jaki największy CR nabiliście
Mój rekord :
-14 dla przeciwnika
jak:
Flanka, 5 trupów, przewaga, sztandar, Warbanner, Bsb, i wynik 5 na battle bannerze.
Przeciwnik miał sztandar i nic nie zabil
No kto mnie pobije?
Pozdrawiam!
P.S. I zrobiłem to na knightach Imperialnych z savem 1+ a nie jakims scierwie typu zombie
Na tegorocznym dmp podczas jednych z bitew gigant TK wbil się w klocek Tomb Guardów i wklepał im 24 rany , tamci mieli 3 szeregi, sztandar, a gigant miał 24 rany i outnoumber, czyli ostatni tomb guard sypie się o 21, tego chyba nikt nie pobije
Hardcorowe rzuty musiał mieć , chciałbym to zobaczyć!Na tegorocznym dmp podczas jednych z bitew gigant TK wbil się w klocek Tomb Guardów i wklepał im 24 rany Shocked , tamci mieli 3 szeregi, sztandar, a gigant miał 24 rany i outnoumber, czyli ostatni tomb guard sypie się o 21, tego chyba nikt nie pobije
u mnie było 11 na klocku jakichś skavenów. 3 minosami na frenzy. Bez sztandaru. Same trójki i wyżej, potem same dwójki i wyżej. Tylko jeden atak nie wszedł. To było takie ładne. Z mojej perspektywy przynajmniej.
Co prawda ostatecznie było chyba -6 tylko, ale liczba trupów dość masakryczna
Co prawda ostatecznie było chyba -6 tylko, ale liczba trupów dość masakryczna
Uerph.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie moja bitwa lecz kolegi z Lublina ale nabił tak z 34 chyba bo w dużym combcie kilku jednostek był black couach z nabitymi włsnie tylkoma woundami a trafił się koks pewien z siłą 7 i black coach się rozwalił i tym samym pozamiatane było.
Mi raz sie udało na klocku szkieletów sporo nabić.
Miałem tył,bok,6 za szeregi(baner),13 ran,sztandar,warbanner i bsb oraz outnumber.
Co daje tylko 26.Ale i tak mocno się sypnęły.
Nie ma jak Lord,bsb i kloc swordsmanów z detachmantem.
Miałem tył,bok,6 za szeregi(baner),13 ran,sztandar,warbanner i bsb oraz outnumber.
Co daje tylko 26.Ale i tak mocno się sypnęły.
Nie ma jak Lord,bsb i kloc swordsmanów z detachmantem.
Ja tam najwięcej to chyba miałem jak wpadłem 15 Black knightami w 4 minosy od frontu i countem BD z 5 atakami S7 na winged nightmarze od boku. zabiłem wszystkie. Ponadto wyszedł mi bound spell (staff of damnation) co wszystko w 12" ma przerzuty, więc było ciekawie. W BK siedział jeszcze BsB więc w sumie
12 za minosy + 1bok + 1przewaga + 2 ranki + 1sztandar +1 warbanner +1bsb czyli 19 CR
12 za minosy + 1bok + 1przewaga + 2 ranki + 1sztandar +1 warbanner +1bsb czyli 19 CR
Heh lepiej. To był klocek black khnigtów, chyba 12Skaven pisze:Na tegorocznym dmp podczas jednych z bitew gigant TK wbil się w klocek Tomb Guardów i wklepał im 24 rany , tamci mieli 3 szeregi, sztandar, a gigant miał 24 rany i outnoumber, czyli ostatni tomb guard sypie się o 21, tego chyba nikt nie pobije
Mój rekord też na klocku, a właściwie wagonie black khigtów z vampirem nekrahem. -22 lub -23 punkty w pierwszej rundzie. Grałem szczurami. Serio