Ja tam uważam, że jeśli tymi armiami zagrają osoby z przypadku to też do ustalania balansu niewiele wniesie. Pytanie czy chodzi o wypracowanie obiektywnych ograniczeń , czy o przerzucanie się inwektywami.PiotrB pisze:hehe...dobre... tyle było pierdzielenia jak to piszemy reguły pod siebie w efekcie - nikt nie chce mojego przegiętego Imperium ani Dydowych WE... spoko ! Jesteście the beast... ! Brygada trolli
Pierwszy Turniej Legionu Kraków
Re: Pierwszy Turniej Legionu Kraków
Statystycznie największe szanse ma jeden z 5ciu VC, ktore winny sie pojawić w drugiej kolejności są OG, póxniej TY ^^, wraz z OK, DE WoC... zaklładając że to armia graMaciek P. pisze:Ja!Gremlin pisze:Próbuje namowic Garga by grał... bo tak kto wygra turniej?
xYz
Gremlin pisze:
Statystycznie największe szanse ma jeden z 5ciu VC, ktore winny sie pojawić w drugiej kolejności są OG, póxniej TY ^^, wraz z OK, DE WoC... zaklładając że to armia gra
milion procent racji... zacząłem składać rozpy na 1400 do VC - i co ? Wchodzi klepacz z 7 siły i dodatkowymi atakami - wchodzi mag z książką ,3 x zombi,3xpsy,kostka BK , potem mogą być Xexy i Vatgulf albo Crypty i mortis albo hosty i BlK..do tego swarmy lub baty ,albo prozaicznie Vargiesty... no kosmos to jest
Maciek wygra, a ja będę drugi
Ogrza siła!!
Ogrza siła!!
Wisła Kraków.
napisz mi esa jutro do 12 to Ci wezmę
xYz
A jak Ci wysłałem linka do taniutkiego na allegro to nie chciałeśLegion pisze:Btw, ktoś uprzejmy użyczy bretoński trebusz na turniej? Byłbym wdzięczny
Wisła Kraków.
robi sie ostro... z tym nowym wochem
xYz
Woch nie jest słaby, rozpy są na jedno kopyto prawie. A gniecie bo ludzie nie umieją z nim grać, nie składają rozp z jego uwzględnieniem po drugiej stronie stołu i wystawiają to co zawsze. Trzeba po prostu pokombinować i jest do ogrania
Ne obawiajcie sie, euro na pewno go jeszcze przytnie..
Ne obawiajcie sie, euro na pewno go jeszcze przytnie..
hypnotic pisze:Nie dawajcie mu chariotów bo są imba, co najwyżej maruderów
Dziwne bo większość plasuje EMP i WoCh w top 5. Z tym drugim to jeszcze nie sprawdzone ale przewidywania prawdopodobne, moim zdaniem.
jeśli na kujawiaku imperium będzie top 10 to uznam ,że w wygranej na Bazyliszku przez Duka było coś więcej niż szczęście...
Co do wochu - ja się cieszę - będzie popularny a ja mam zajebisty z tym paring...