Mielec - Hetera - 2.03 - 4CT! (1sza odsłona)
Re: Mielec - Hetera - 2.03 - 4CT! (1sza odsłona)
No czo ty, Zostawiasz bloodk'a w domu?
A ja nudno dopytam o proxy:
czy jeśli na 5 modeli brakuje mi 1 zwykłego piechura - ale wszystkie są ładnie i legalnie pomalowane (4 oryginalne + 1 piechur z tej samej armii ale z innej jednostki) to będę jakoś srodze ukarany czy łaskawie mnie potraktujecie?
Wszystkie inne modele w armii oryginalne, pomalowane i wymodelowane na cymes...
czy jeśli na 5 modeli brakuje mi 1 zwykłego piechura - ale wszystkie są ładnie i legalnie pomalowane (4 oryginalne + 1 piechur z tej samej armii ale z innej jednostki) to będę jakoś srodze ukarany czy łaskawie mnie potraktujecie?
Wszystkie inne modele w armii oryginalne, pomalowane i wymodelowane na cymes...
I jeszcze kwestia tych tray'ów - jak w końcu jest oficjalnie?
Obowiązują TYLKO dla oddziałów większych niż 5 modeli czy żeby dostać 2pkt. za tray'e muszę mieć WSZYSTKO na trayach?
(np. kowboj na koniu też musi mieć tray'a
... albo samotny bohater na piehotę - też musi mieć tray'a...
)
Obowiązują TYLKO dla oddziałów większych niż 5 modeli czy żeby dostać 2pkt. za tray'e muszę mieć WSZYSTKO na trayach?
(np. kowboj na koniu też musi mieć tray'a

Jak zapewne wiecie 4CT ma mieć wspólną ocenę malarską. Z naszej strony sędzią jest Iwonka. Może jednak ustalimy te szczegóły w gronie organizatorów by nie powtarzać tej dyskusji w pozostałych miastach i by na Heterze były już ogarnięte te zasady?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ty tam jedziesz punkty kroić więc się od czpa z daleka trzymajKordelas pisze:Skoro nalegasz to ja chętnieCzopek pisze:A skoro już tak się czelendżujemy, może ktoś ma ochotę rozpykać nowy Woch ?

- White Lion
- Kretozord
Czopek zostawił swoje WE dla PG WoCH i DoCH więc jest teraz miękki 

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
W gronie "organizatorów" wszystko jest ustalone.
@Bastor zgodnie z najnowszą modą, należało się nie przyznawać, zawsze mogę mieć zamglone okulary....
A tak serio - wiesz, 1 model w oddziale 5 może razić, gdyby to był 1 z 40 bez problemów, a tak mogę tylko odpowiedzieć - zobaczymy na stole. Traye pisałam już wyraźnie: 5+ modeli i/lub niewykończone dają 1pkt, wykończone traye na wszystkich jednostkach, w tym skirmishowych od 3 modeli dają 2 pkt.
Z pojedynczymi modelami trochę żartowałam, postaram się zrobić podstawki stabilizujące jak zdążę na "niebezpieczne" stoły.
@Bastor zgodnie z najnowszą modą, należało się nie przyznawać, zawsze mogę mieć zamglone okulary....
A tak serio - wiesz, 1 model w oddziale 5 może razić, gdyby to był 1 z 40 bez problemów, a tak mogę tylko odpowiedzieć - zobaczymy na stole. Traye pisałam już wyraźnie: 5+ modeli i/lub niewykończone dają 1pkt, wykończone traye na wszystkich jednostkach, w tym skirmishowych od 3 modeli dają 2 pkt.
Z pojedynczymi modelami trochę żartowałam, postaram się zrobić podstawki stabilizujące jak zdążę na "niebezpieczne" stoły.
Wjeżdżam na tyły bez ostrzeżenia, tylko Tocz może nas sądzić ! 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Groźba gwałtuCzopek pisze:Wjeżdżam na tyły bez ostrzeżenia:twisted:

Nie no, panowie. Dlatego wood elfami nie gram żebyście mogli bezpiecznie sobie w pacynki popykać
To kto chętny na rozwałkę ? Bo jak rozumiem kordelas wykonuje taktyczny odwrót ?

To kto chętny na rozwałkę ? Bo jak rozumiem kordelas wykonuje taktyczny odwrót ?

O właśnie, że też sam na to nie wpadłem. Aż dziwne że jeszcze nie mieliśmy okazji zagrać, więc trzeba nadrobić
Nakarm dobrze slavy, żeby wilki nie musiały samych kości rozszarpywać.

Nakarm dobrze slavy, żeby wilki nie musiały samych kości rozszarpywać.