SM Predator Tank
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
SM Predator Tank
przed wczoraj wrocilem do domu z rejsu, i pomysalem ze moze cos sobie malne.
i oto powstalo.
foto zamieszczam dla motywacji. zeby jak najszybciej go skonczyc
pozdrawiam
jeszcze rozmyslam nad schematem- czy caly neibeiski czy niebiesko bialy. tak jak na obrazku.
foto na drugiej stronie
i oto powstalo.
foto zamieszczam dla motywacji. zeby jak najszybciej go skonczyc
pozdrawiam
jeszcze rozmyslam nad schematem- czy caly neibeiski czy niebiesko bialy. tak jak na obrazku.
foto na drugiej stronie
Ostatnio zmieniony 17 lis 2007, o 18:59 przez Siasek, łącznie zmieniany 6 razy.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
część niebieska całkiem całkiem... część szara wygląda tak jakby wogóle nie była pomalowana na pierwszy rzut oka... może jakieś rozjasnienia na kantach itp?
szary to dopeiro podklad do bialego. wogle jeszcze nie ruszony. byc moze jeszcze sie okaze ze ten bialy bedzi eneibieskiRakso_The_Slayer pisze:część niebieska całkiem całkiem... część szara wygląda tak jakby wogóle nie była pomalowana na pierwszy rzut oka... może jakieś rozjasnienia na kantach itp?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
heh to może dlatego tak wygląda
ja bym proponował biały lub czerwony... ewentualnie żółty
ja bym proponował biały lub czerwony... ewentualnie żółty
Za nisko przykleiłeś światła... całe będą w błocie po ostrej jeździe Do tego jeszcze musisz działka po bokach dokleić i proponował bym jakieś rozjechane zwłoki za gąsienicą I może jeszcze jakieś rozstrzelane trupy po bokach (2 albo 3) Zapowiada się ciekawie Drugą część proponuje na biało, ale to będzie dużo roboty żeby uzyskać jakiś fajny efekt.
Fajnie sie zapowiada .....
Jak robiles zabrudzenia ???
Jak robiles zabrudzenia ???
Siaśku, te wypustki na górze błotnika są właśnie po to, żeby na nich nakleić światła. Oj, nie patrzyło się na instrukcję sklejania
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
moze uznacie to za spam na forum i na biurku modelarskim ale wlasnie skonczylem nadbudowke ;] (no oprocz szczegolow)
zajebiscie sie szybko mi maluje
co do swiatyelek- moze i za nisko...
foto na drugiej stronie
zajebiscie sie szybko mi maluje
co do swiatyelek- moze i za nisko...
foto na drugiej stronie
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2007, o 10:36 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz co, aż chyba ściągnę ten pomysł z zadrapaniami i odłupaniami
chodzi o te zacieki ..... No i czy uszkodzenia malowales czy wydrapalesJak robiles zabrudzenia ???
tomash- smialo
zacieki do dark flash washowany, alowany itp. itd. dosc dlug prosces
a uszczerbki malowane
zacieki do dark flash washowany, alowany itp. itd. dosc dlug prosces
a uszczerbki malowane
nie, mysle ze lepiej namalowac- to nie jest mistrzostwo swiata w tej technice ale daze do perfekcji jakos do neij dojsc musze
tak czy owak uwazam ze lepiej namalowac.
jednak czolg maluje caly na niebiesko
oto foto skonczonej nastepnej czesci:
foto na drugiej stronie
tak czy owak uwazam ze lepiej namalowac.
jednak czolg maluje caly na niebiesko
oto foto skonczonej nastepnej czesci:
foto na drugiej stronie
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2007, o 10:36 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejne 1.30 godziny pracy i oto widac kolejne efekty
chyba najszybciej pomalowany duzy model w moim zyciu i wcale nei taki kiepski (chyba)
czolgiem!
foto na drugiej stronie
chyba najszybciej pomalowany duzy model w moim zyciu i wcale nei taki kiepski (chyba)
czolgiem!
foto na drugiej stronie
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2007, o 10:37 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Weź zmniejsz zdjęcia albo daj linki (a tutaj z obrazków tylko miniaturki) - mi się na ekranie o szerokości 1200px wyświetla dobrze, ale pewnie na 1024 już się forum rozjeżdża.
I will...Tomash pisze:Weź zmniejsz zdjęcia albo daj linki (a tutaj z obrazków tylko miniaturki) - mi się na ekranie o szerokości 1200px wyświetla dobrze, ale pewnie na 1024 już się forum rozjeżdża.
jutro do godziny 15-16 (:P) powiniennem podeslac fotki gotowca no chyba ze bym nei podeslal- ale to tylko wtedy
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2007, o 11:57 przez Siasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo mi sie podoba, zadrapania są fajne choć myśle ze troszke ich za dużo... ale to moja opinia. Ładne efekty i prezentuje się bardzo dobrze... gdyby nie jedna rzecz.... NIEOPIŁOWANE LUFY ! Opiłuj je puki jeszcze mozesz :D bo to psuje wszystko