universalbattle.com
Re: universalbattle.com
gra ktos teraz?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Karli pisze:Nienie, dzięki, teraz przez dwa tygodnie czasu nie będę miał...
To policjanci mają tyle roboty? lol
Kto gra?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Fajnie widzieć rodaków na Ub, mam pro już drugi rok, i jestem zadowolony.
Niemcy, Włosi, i Hiszpanie trenują tam (prawie że drużynami) przed ETC. Reszta krajów rzadziej.
Ja na 2500 limited zawsze chętnie, Mój nick to KillerK, jak by co.
Niemcy, Włosi, i Hiszpanie trenują tam (prawie że drużynami) przed ETC. Reszta krajów rzadziej.
Ja na 2500 limited zawsze chętnie, Mój nick to KillerK, jak by co.
Nie mogę się zalogowac od dluższego czasu (kilka dni temu wpadłem na pomysł, żeby sobie pograć) - kręci mi się ikonka ładowania, a potem nic się nie dzieje, znowu mam wpisywać login i hasło i tak w kółko. Ktoś może pomóc?
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Teoretycznie tak się kiedyś robiło jak serwer nie dawał rady. Od roku się z tym nie spotkałem.
Serwer nie wytrzymał inwazji BP:)
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Nie chciałem tego pisać lecz możliwe.
Pewnie szybko sobie z tym poradzą.
Pewnie szybko sobie z tym poradzą.