23/24.02.2012 Mistrzostwa Łodzi w Porcie Łódź WFB i WH40k!
Re: 23/24.02.2012 Mistrzostwa Łodzi w Porcie Łódź WFB i WH40
Można rozpę zwycięskiego WoChu zobaczyć?
Release the Przemcio!
Co do WoCHu rozpy - albo zerknij na forum OŁ - albo pisz do Jardziocha to tutaj tez wrzuci.
Poza zdjęciami o których mówił Rejki, jest też przygotowywany przez orgów malutki raporcik z filmikami, zdjęciami i relacją z eventu (będzie można popatrzeć jak Jardzioch się wścieka czy też Skark oblewa liderki). Będzie pewnie w półtora tygodnia
W imieniu orgów chciałbym jeszcze raz podziękowac wszystkim którzy przyjechali i walczyli, wszystkim sponsorom, osobom pomagającym w organizacji, w noszeniu stołów. Zapraszamy ponownie!
Poza zdjęciami o których mówił Rejki, jest też przygotowywany przez orgów malutki raporcik z filmikami, zdjęciami i relacją z eventu (będzie można popatrzeć jak Jardzioch się wścieka czy też Skark oblewa liderki). Będzie pewnie w półtora tygodnia

W imieniu orgów chciałbym jeszcze raz podziękowac wszystkim którzy przyjechali i walczyli, wszystkim sponsorom, osobom pomagającym w organizacji, w noszeniu stołów. Zapraszamy ponownie!

- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
a kiedy mniej więcej było by te "ponownie" ? 

Za miesiąc mniej więcej.
Klub marauder stara sie organizować turnieje raz w miesiącu.
Masz jakiś preferowany format? Dawno ekipy z Kansas nie było:P
Klub marauder stara sie organizować turnieje raz w miesiącu.
Masz jakiś preferowany format? Dawno ekipy z Kansas nie było:P
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Napoleon pisze:Co do WoCHu rozpy - albo zerknij na forum OŁ - albo pisz do Jardziocha to tutaj tez wrzuci.
Dzięki, znalazłem.
Edit:
kontraDeamon Prince 235
- General
- Deamonic Flight 40
- Chaos Armour 20
- Scaled Skin 20
- Charmed Shield 5
- Mark of Nurgle 10
- Fiery Breath 30
- Soul Feeder 10
Suma = 370?
żaden oddział ani pojedynczy model (także bohaterer) nie może być wart więcej niż 350p (wliczając opcje uzbrojenie, grupy dowodzenia, magiczne przedmioty) na etapie układania rozpiski. W trakcie bitwy wartość oddziału może wzrosnąć ponad limit (np. przez przyłącznie się bohatera)

Release the Przemcio!
+1
A ja sie glowilem jak zmiescic breatha na Demonie
:D
A ja sie glowilem jak zmiescic breatha na Demonie

Rejki dobrze gada - turniejów Ci u nas w Łodzi zawsze dostatek (niekiedy rozmach troche mniejszy najwyżej) - a jeśli chodzi o imprezę na taką skalę jak ta - to będzie czeba chwilke poczekać - ale powiedzmy że to że nazwaliśmy całą akcję "Pierwsze Łódzkie Dni Gier Bitewnych w Porcie Łódź" powinno być delikatną sugestią co do naszych dalszych zamiarów 

- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
nie - ja się dostosuję do obojętnie czego. Generalnie nie jesteśmy turniejowymi graczami (w zakresie WFB i WH40k) - więc na turniejach ciężko nas spotkać - ale od czasu do czasu - to czemu nieReyki pisze:Masz jakiś preferowany format? Dawno ekipy z Kansas nie było:P