Tylko nie stary!
@Mati
Kasa w sobote w Rivendell bedzie

A ja bardzo grzecznie wysłałem poprawnąGrolshek pisze:Panie i panowie szlachta. Powoli tracę cierpliwość. Macie w regulaminie podanego maila na którego wrzucamy zgłoszenia oraz format w jakim należy go wysłać. Czy naprawdę tak ciężko zdjąć mi odrobinę roboty i wysłać jedną poprawną rozpę pod poprawny adres w poprawnym formacie ?I od dziś nie zmieniam prawidłowych rozpisek już raz wysłanych.
Troszkę nie szanujecie mojego czasu... A tak to jest ogólnie fajnie
Release the Przemcio!
A ja mam kiepskiego AB i nie mogę wbić metalu na magu. WRRRR ! Rozpę oczywiście masz prawidłową-sprawdzałem w domu w książce.trikk pisze:A ja bardzo grzecznie wysłałem poprawnąGrolshek pisze:Panie i panowie szlachta. Powoli tracę cierpliwość. Macie w regulaminie podanego maila na którego wrzucamy zgłoszenia oraz format w jakim należy go wysłać. Czy naprawdę tak ciężko zdjąć mi odrobinę roboty i wysłać jedną poprawną rozpę pod poprawny adres w poprawnym formacie ?I od dziś nie zmieniam prawidłowych rozpisek już raz wysłanych.
Troszkę nie szanujecie mojego czasu... A tak to jest ogólnie fajnie
Hmm... Pomyślmy... Dlaczegóż...trikk pisze:Grolshek pisze:Dziś do 12:00 tylko trzy nowe rozpy VC. Jak miłoKlimat goni klimat.
Spam eteryków?
Czemu masz DoW wpisane jako armię :>?
No oczywiście że VC. Będziecie grali sami ze sobą. Jakież to fascynujące nieprawdaż ? Taka różnorodność armii. Ten klimat. Zero chęci na wygraną. Taki lajcik nie ?misha pisze:czekaj czekaj, kminię czy Bretę czy VC
Grolshek pisze:No oczywiście że VC. Będziecie grali sami ze sobą. Jakież to fascynujące nieprawdaż ? Taka różnorodność armii. Ten klimat. Zero chęci na wygraną. Taki lajcik nie ?misha pisze:czekaj czekaj, kminię czy Bretę czy VC
Release the Przemcio!