-czy ja dobrze przeczytałem, że za 50 pkt. możesz zrobić by horrory miały +d6 do siły
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
- horrory dalej mają flaming
- czy tworzenie nowych demonów z atrybutu powoduje,że tworze nowe unity czy mogę modele do istniejących dostawiać???
Moderator: KrzysiekW
Jak wylosujesz ziom a to zmienia postać rzeczytrikk pisze:No oczywiście, ale smoki kosztują 550-600 i też słabo przyjmują armaty. Tak samo DP.
Masz 2+ warda na 1 wound, 2+ save, +1W, i +2T na tabelkach
Nie +D6 tylko pewnie D6 od 1 do 6, patrząc na chaotyczność nowego chaosu.Przemcio pisze:Lohost
-czy ja dobrze przeczytałem, że za 50 pkt. możesz zrobić by horrory miały +d6 do siły![]()
![]()
![]()
- horrory dalej mają flaming![]()
- czy tworzenie nowych demonów z atrybutu powoduje,że tworze nowe unity czy mogę modele do istniejących dostawiać???
Release the Przemcio!
Na zgniły paznokć Nurgela, Przemciu, nie spamuj z uaski swojej. Zbierz te pytania w jeden post i ogarniaj temat, bo to o co pytasz było wcześniej.Przemcio pisze:a powiedz DP i grejtery za ile moga brac gifty??? i ile grejtery kosztuja gole???
looz, nie smutkaj się.Khuman pisze: przepraszam poniosło
Oj Lipti, chyba zostaniemy dalej niszowymi graczami armii demonów na MasterachLipti pisze:Dobra. Nie płakać. Jest dziwnie, ale może jednak coś tam się da zrobić. Trzeba przetestować. A tak wogle to przeraża mnie rzucenie na wiatry magii dwóch pał lub 1,2 i później dwie szuchy na grejtera
chyba sprzedaję swoje plagusy mam ich około 40Malin pisze:Oj Lipti, chyba zostaniemy dalej niszowymi graczami armii demonów na MasterachLipti pisze:Dobra. Nie płakać. Jest dziwnie, ale może jednak coś tam się da zrobić. Trzeba przetestować. A tak wogle to przeraża mnie rzucenie na wiatry magii dwóch pał lub 1,2 i później dwie szuchy na grejtera![]()
Trzeba mi kupić 60 Plagusów, coby mieć wszystkie możliwości w corach...
Które wzory?Khuman pisze:chyba sprzedaję swoje plagusy mam ich około 40Malin pisze:Oj Lipti, chyba zostaniemy dalej niszowymi graczami armii demonów na MasterachLipti pisze:Dobra. Nie płakać. Jest dziwnie, ale może jednak coś tam się da zrobić. Trzeba przetestować. A tak wogle to przeraża mnie rzucenie na wiatry magii dwóch pał lub 1,2 i później dwie szuchy na grejtera![]()
Trzeba mi kupić 60 Plagusów, coby mieć wszystkie możliwości w corach...