i to się podoba

Moderator: KrzysiekW
ale jak rzucisz na odwrót!!!Lipti pisze:Dobra. Nie płakać. Jest dziwnie, ale może jednak coś tam się da zrobić. Trzeba przetestować. A tak wogle to przeraża mnie rzucenie na wiatry magii dwóch pał lub 1,2 i później dwie szuchy na grejtera
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
wydaje mi sie, ze zarowno intencja jak i szyk zdania wskazuja cos innego.Lipti pisze:Tego nie wie nikt oprócz autora booka. Ja będę grał, że testują wszystkie wrogie jednostki, bo tak jest napisane i tak bym interpretował zapisek przedstawiony w tej formie.
Lash of despair (50 pkt).
Range 12", S (as user), Multiple Shots (2D6). Mark of Slaanesh
KoS ma 6BS i 6S.
Wyglada to dosc mocno (trafienia 3+/4+). Zwlaszcza z jego potencjalnym 4lv magii shadow i mozliwoscia wziecia za 25pkt ASF z mniejszych giftow oraz ew. 2+ward/multiple wounds itd.
Tylko a tabelka dla mark of slaanesh... zawsze chcialem zabic sobie duzego demona z zasady specjalnej wlasnej armii.
Przeforsuj to na LSShino pisze:wydaje mi sie, ze zarowno intencja jak i szyk zdania wskazuja cos innego.Lipti pisze:Tego nie wie nikt oprócz autora booka. Ja będę grał, że testują wszystkie wrogie jednostki, bo tak jest napisane i tak bym interpretował zapisek przedstawiony w tej formie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Release the Przemcio!
wtedy chyba powinien byc przecinek Jeszcze dokladnie sprawdze pozniej jak bede mial chwile czasu.Dębek pisze: BTW szyk zdania sugeruje to co pisze Lipek.
Dolkadnie. Jak wyjdzie, ze wszyscy wrogowie obrywaja, to demony dostana nerfa od AR.com.Grichalk pisze:A jak będzie uściślone źle, to potnie ARC![]()
Tak czy owak wyjdzie po Shinowemu
Jak przejdzie opcja, że cała armia wroga, to Demony robią Defens, kitrają się za górkami i czekają, aż 12 faz magii +2x cannon zrobi swoje XDLipti pisze:Tak jestGrichalk pisze:A jak będzie uściślone źle, to potnie ARC![]()
Tak czy owak wyjdzie po ShinowemuMój ukryty cel się ziści i może nawet nie będę musiał rzucać na tą głupią tabelkę
Release the Przemcio!