ARENA 2007 "Przywałuj na legalu"
Generalnie jest w osławionym dziale WP, więc pytaj orgów czy dopuszczają. Czyżbyś miał zamiar się skalać i go używać ?? Nie ładnieTruePunk pisze:czy czarny jak noc, orczy bsb uzywa great weapona?
normalne i jasne jak sloneczko jest ze tak, ale dla formalnosci wole sie upewnic
pozdro^600
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nie mam. Mam tylko:Stachu pisze:to poszukaj jeszcze mojego... wysłałem przedwczoraj, chyba....Mam juz pierwsze zgloszenia:
1. Piotr Panufnik, Brettonia.
2. Tomek "Jason" Jarosz, Lizardmen, Gdańsk.
1. Piotr Panufnik, Brettonia.
2. Tomek "Jason" Jarosz, Lizardmen, Gdańsk.
3. Michał "Reyki" Teśluk Klub Ośmiornica Łódzka
4. Krzysztof Panufnik Orki i Gobliny
5. Tomasz "esgaroth" Stanik, Hordes of Chaos, Gdańsk
Ej, wstyd sie przyznac ale od 4 dni nie pilem. Twoj post jest jakos kompozycyjnie zle zbudowany. Moze uzywaj wiecej czasownikow?Daro pisze:przeczytaj jutro
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
tez chcialbym byc polskim bad boyem wfb (; nie dostrzegasz tych desperackich prob lansu na forum?Scimitar pisze:Generalnie jest w osławionym dziale WP, więc pytaj orgów czy dopuszczają. Czyżbyś miał zamiar się skalać i go używać ?? Nie ładnieTruePunk pisze:czy czarny jak noc, orczy bsb uzywa great weapona?
normalne i jasne jak sloneczko jest ze tak, ale dla formalnosci wole sie upewnic
pozdro^600
pisalem juz parokrotnie - nie mam problemu z lukiem, tylko nie podoba mi sie Twoja hipokryzja ;p i moze tej kwestii tu nie poruszajmy
Rusinek:
to co z tym grejt weaponem?
ja kategorycznie bsbkowi na turneju zabronilem haila i oowiem ze - to był najlepszy moj wybór 20" i strzał z haila ustaial mi taktyke a przeciwnikom nie
ale jasne - dla mnie mozecie miec
prosze dopisac i mnie :
Grzesiek Tartas Vendetta Katowice - armia zakladam ze De
narazie nie bawie sie w maile (ale wysle) bo kurka czasu nie mam![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale jasne - dla mnie mozecie miec
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
prosze dopisac i mnie :
Grzesiek Tartas Vendetta Katowice - armia zakladam ze De
narazie nie bawie sie w maile (ale wysle) bo kurka czasu nie mam
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Hihihi, kolejne pytanie techniczne co do wałów. Jest wał ktory pozwala zwiekszyc dowolna charakterystyke oddzialu o jeden. Teraz pytania:
- czy moge zwiekszac tez charakterystyki herosow/maszyn/innych dziwolagow ?
- czy jesli zwieksze sile maszynie to czy wtedy bedzie strzelala z wieksza sila?
- co sie stanie jesli zwieksze oddzialowi charakterystyke WOUNDS ? Np. zwiekszam piechocie rany, i nastepnie w wyniku ostrzalu dostaje ona 3 rany, czyli schodzi jeden, i drugi zostaje na jednej ranie. Czy ten co byl na jednej ranie pod koniec tury ginie ?
- czy mozna w ten sposob uleczyc charaktera o jedna rane ?
- czy moge zwiekszac tez charakterystyki herosow/maszyn/innych dziwolagow ?
- czy jesli zwieksze sile maszynie to czy wtedy bedzie strzelala z wieksza sila?
- co sie stanie jesli zwieksze oddzialowi charakterystyke WOUNDS ? Np. zwiekszam piechocie rany, i nastepnie w wyniku ostrzalu dostaje ona 3 rany, czyli schodzi jeden, i drugi zostaje na jednej ranie. Czy ten co byl na jednej ranie pod koniec tury ginie ?
- czy mozna w ten sposob uleczyc charaktera o jedna rane ?
Prawie wyczerpałeś moją listę pytań odnośnie tego wała
Dodam jeszcze:
-czy jeśli zwiększę oddziałowi kawy Atak o 1, to czy mount też dostaje dodatkowy atak?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-czy jeśli zwiększę oddziałowi kawy Atak o 1, to czy mount też dostaje dodatkowy atak?
Rusinku nasze wałki są jak najbardziej spoko tylko nie na Polskie środowisko
battlowe
Dopisz mnie też do listy chętnych, jeszcze nie wiem czy VC czy Kemrii ale na 100% będę.
P.S.Koszulki True Legionu są już gotowe
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
battlowe
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Dopisz mnie też do listy chętnych, jeszcze nie wiem czy VC czy Kemrii ale na 100% będę.
P.S.Koszulki True Legionu są już gotowe
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl