Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
O ty w d*** coś pięknego, majstersztyk! Sam nie wiem czy mi się bardziej tył czy przód podoba. Mieczyk obłęd, płaszcz kosmos.
Może się kiedyś uda, chociaż teraz to już z górki skoro płaszcz jest gotowy chociaż z tyłuIgnis pisze:Kawał dobrej roboty muszę Ci powiedzieć, trzymam kciuki za ukończenie tej pracy
Jest jakaś szansa na tutek podstawki od dark eldara? Intrygują mnie te światełka.
tutek do tej podstawki to to samo co tutaj, tylko kolory inne (no i też klej suszyłem w mikrofali dlatego się napompował trochę)
http://fantasygames.com.pl/blog/how-to-make-lava-base/
Dokładnie tak, nie miałem za bardzo pomysłu na płaszcz a ten w dodatku jest taki nieforemny więc te wzorki dobrze się w niego wpisują.Sławol pisze:Widzę, że Bohun Cię zainspirował Świetnie Ci ten wzorek na płaszczu wyszedł. Ale futro by GW to wciąż larwy...
Dawaj dalej, bo będzie ekstra praca!
wrzucę fotę jeszcze raz co by nie trzeba było przewijać forum
ctan pisze:trochę WIP zdjęciów, za niedługo może uda mi się skończyć całość (powtarzam sobie to od premiery startera do 40k)
Dzięki za motywację do dalszego malowania Mammoth... ehh kurde.. leży i się kurzy. Chyba go po prostu walnę jeszcze raz na czarno i jeszcze raz.
no, domalowałem trochę te plecki, plecaczek i futerko, teraz gorsza część czyli miliard detali z przodu..
no, domalowałem trochę te plecki, plecaczek i futerko, teraz gorsza część czyli miliard detali z przodu..
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Witam.
W jaki sposób został pomalowany płaszcz? Chodzi mi przede wszystkim o białe rozjasnienia imitujące odbicie światła. CZy są to jakieś biale glazy nakładane na końcu czy chodzi może o czarno biały przebijający podkład?
Co do samego malowania to widać w nim pośpiech. Jeśli figurka idzie na sprzedaż to proponuję ją dopieścić.
W jaki sposób został pomalowany płaszcz? Chodzi mi przede wszystkim o białe rozjasnienia imitujące odbicie światła. CZy są to jakieś biale glazy nakładane na końcu czy chodzi może o czarno biały przebijający podkład?
Co do samego malowania to widać w nim pośpiech. Jeśli figurka idzie na sprzedaż to proponuję ją dopieścić.
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Wiewiór - dawno nikt tak nie poprawił mi humoru Ogarnij się chłopie albo bierz co innego bo to co teraz zaburza Twoją percepcję...
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- Król Goblinów
- Wodzirej
bardzo Gigerowski ten płaszcz, me like.
kosmiczny poziom, keep up the good work.
pzdr,KG
kosmiczny poziom, keep up the good work.
pzdr,KG
ZOO Art Studio pisze: Wiewiór - dawno nikt tak nie poprawił mi humoru Ogarnij się chłopie albo bierz co innego bo to co teraz zaburza Twoją percepcję...
Ave!
Niedźwiedź
Jakbyście nie wiedzieli, że to troll.Azgaroth pisze:Rzeczywiście. Totalna fuszerka...Wiewior-lbn pisze: Co do samego malowania to widać w nim pośpiech. Jeśli figurka idzie na sprzedaż to proponuję ją dopieścić.
Co do modelu, to ten płaszczyk technicznie zajebiście. Może sam pomysł mi do gustu nie przypada(wzorek, w sumie to 40kowe klimaty mnie nie kręcą, pewnie dlatego). Jednak wykonanie bomba.
C'tan gdzie się podziałeś chłopie?
Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com
http://orczekoszary.blogspot.com